滯留武漢教師的同事有話說

861 回覆
1889 Like 79 Dislike
其實你咁幫位男老師做乜?
點知除左按腳仔有冇按雀仔?
班同事咁撚仆街
1 局方冇指引咪自己去避嫌囉, 做埋啲自招嫌疑既野, 抵撚死啦
2 局方依下就做得衰
同咩事呀
分分鐘成間學校得佢一個去呢團
咪就係 覺得施sir冇問題個班人冇諗點解會發生呢件事 如果咁做係冇問題 唯一可能既解釋就唔好彩 公安亂槍打鳥 例行檢查 咁岩就check佢個間 真係黑仔

如果個個俾人查就留過夜 搞到第日返唔到工 咁高風險我諗就冇人會上去消費 講真我就未聽過 正常地方去洗腳 點知查牌查到連個客到拉埋 仲過埋夜既
連登真係雙標撚
第一日就去到盡
但而家反而又撐返佢,咁應該證明個老師嘅解釋理由好充分
局方都要時間去消化"叫雞施"整出黎既鑊, 下下都幫你扔COMDOM咩
我純粹覺得教育局話會嚴肅處理既時候
相信已經掌握左案情

如果個老師係無事 點解唔講清楚
以家個做法就好似係教育局都覺得佢有問題咁款
但又唔洗鎖14日 又可以上網大叫冤枉 如果教育局無回應
其實最肉酸都係EDB 個男老師反正唔柒都柒左
蔡sir咪一樣未審先判扮乜撚野正義姐雙標咪認撚左佢囉
梗係嚴肅處理啦

局方為左教育北上做左幾多面子工程
而家叫雞施出去叫雞比公安週到又要唔追究?
邊有得咁樣輸打嬴要法
我自己當時就唔理既,其他人我就唔知
你閱讀理解有困難?
蔡sir走得食得,仲肥左
好慘
d老師好八卦
連登仔見親有人懷疑叫雞都係判有罪先架啦
呢一點不分陣營,算幾公正
蔡sir真頭將雞竇變番正骨,點同
因為我係某部門請返嚟既反駁隊,專幫阿sir洗白,但洗白失敗,又比你篤爆埋不過唔緊要,聽聞因為某香港部門出面幫個叫雞sir所以放返出嚟冇事啦阿sir地位咁高有高官照,我呢d反駁隊都係收皮算了
蔡sir話最多以後去少過雞竇,施sir就大鑊D,變左雞絲
施老師一到校,所有交流團的人便都看著他笑,有的叫道,「施老師,你遲左一天返香港了!」他不回答,對校務處說,「印兩份工作紙,要一瓶寶礦力。」便排出表揚教師獎。他們又故意的高聲嚷道,「你一定是在酒店嫖妓了!」施老師睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空污人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你被公安抓了,吊著打。」施老師便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「足浴不能算嫖……足浴!……Chem-is-try的事,能算嫖麼?」接連便是難懂的話,什麼「負荷漸進」,什麼「實驗」之類,引得眾人都鬨笑起來:店內外充滿了快活的空氣。
你真係弱智仔黎
你咁講法, 食飯都可以懷疑你女體盛
點會
19年之前有上過去某間按過幾次,每次都問我要男定女師傅
有時仲有大隻仔師傅同我按
其實相比搞學生妹個d淫師叫雞真係好小事,希望教育局唔好追究阿sir啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞