滯留武漢教師的同事有話說

861 回覆
1889 Like 79 Dislike
到依家你都仲係唔明

佢可以去 冇問題 一個人去 人生路不熟 去探險 佢係有自由 係冇人可以阻止佢 照去 得唔得 得
啲骨場都一樣 你岩呀 扮得幾靚都好 都‘有機會’係邪骨 所以就求其行過 是旦見鋪就入下 得唔得 得 滿意未

佢亦都可以搵埋班人去 做足功課 同領隊講定 唔係話此地無銀咁大大聲話 「嗱 我地有男有女 唔係去叫雞嫁」 只係簡單交低聲 真係出左意外 個領隊都起馬可以即時同團友澄清 即時去現場協助 唔係包生仔 係盡量stay safe啫 睇唔到有咩down side

你係要講到同出街食餐飯 去買下手信冇分別 咁我就真係唔知仲可以點講

好老實 我真係覺得好蠢 最蠢係自己一個 唔好話足浴店 佢就算係行街都唔應該 真係有個萬一既話 蕩失路又好 點都好 都有排煩
成班結果論

都幾肯定個老師無比人周到,d人就會話按下腳有咩問題
而家周到就爆晒自己叫雞既知識出黎,千算萬算就係個老師蠢

連一間應該係全港最封建既機構--香港中學--全體上下校長老師都咁信個老師,又無怪佢按腳
就係外表open內裡仲係清朝封建制度既連登仔唔接受
一定邪骨架咩
9唔搭8
低質到呢
中國傳統之一,就使究竟得實,於風化何補。
間學校一定話正骨,但事實得叫雞施知
咁同團女教師有去足浴店係咪有做雞叫鴨嘅嫌疑?定唔使去助查就有賄賂嘅嫌疑?
兩睇, 去足浴店就真係自招嫌疑唔好同我講話咩揼正骨咋喎,大陸啲骨場有冇邪大家心照啦
呢啲團講明唔好單獨行動帶隊團長唔係無briefing過
6點返酒店,10點自己出門,擺明係擺脫其他人啦
多謝連登仔還蔡sir一個清白
男師傅都可以打飛機、用口
曼狗係咪閱讀理解拎0分 死傻閪食古不化
曼狗係咁
屈完人 放完料 唔幫手澄清既人正仆街
人地搵男師傅 俾人捉完你咪又係屈鳩佢gay
收皮啦馬後炮
點解唔去得完曬當日行程,自己休息時間嚟

Ching係咪番工lunch hour都照做緊嘢
仲有一年就成為特殊教育幼師 有咩可以提醒
https://lih.kg/1074531

關曼咩事, 你又咩狗呀

開口埋口狗狗聲

希望你唔係真係老師啦

夠膽做又唔夠膽認
咁呢啲嘢唔斷正都唔可以話有
搞清楚
事件當中第一個放棄施sir 嘅就係學校上下
星期日已經delete 哂所有施sir喺學校網頁嘅資料
而家先走嚟話支持佢?
好心唔好成日對住個電腦
落街行下啦
邊度講唔好單獨行動
可唔可以講多少少?
你平時都係用咁嘅態度教啲special 仔同家長溝通?
無叫雞比人屈又真係慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞