滯留武漢教師的同事有話說

861 回覆
1889 Like 79 Dislike
你咪試吓你係當事人睇你點。名譽謀殺、仲要畀人起晒底,你估個壓力笑笑口就冇野咩佢撈果行仲要係教書呀
大陸足浴店幾乎100%係邪
足仔水會大家都諗到係嗰啲嘢嚟
如果真係想認真按摩應該去酒店,仲要係五星級先至穩陣嗰啲
不過可能阿sir平時太過認真教育 冇留意開
咁你依家係唔係影射我地國安公處嘅大蛇蔡長官去揼邪骨
早排蔡蛇去間野揼骨間野都比人爆料話係邪骨場
但蔡蛇都可以出淤泥而不染
你咁樣屈鳩我地國安公署嘅大蛇聽朝比人拍門就唔好跪地求饒啦
真係成班論調一樣

facebook又係有條友講話無罪假定
跟住一起底點知係政府嗰啲委員會委員嚟
想問下反駁隊點收費
你都幾仆街
成班廢柴,連燈都搞唔掂
𢲡,講番施sir食野味比公安拉呀,唔好中計呀
令我諗起模仿犯
傳媒嘅力量真係好大
失實 選擇性報導 最緊要夠juicy夠吸引讀者
咪就係有你呢啲花生友 幾時死全家 你老母
有幾
其他地方唔知,大陸係一定有正有邪,公安要交數, 所以先要查店/拉人
你去按正比人拉返去協助調查當然好唔好彩啦,好似keith leung比人hack 去141, 蔡sir 去按摩店咁姐,大家都一定信ge
終於有人為蔡Sir發聲
蔡蛇平反
蔡sir被定案邪骨正揼,點同施sir呢單比人話叫雞
邪骨正揼真聖人
好奇,點解連學校未岀聲明,居然會比一個普通老師上social media解釋件事?
根本你就無証無據 先入為主屈9人 希望你生癌死 死前痛不欲生
其實我係回緊我quote果條友話「正經水療唔會比人查」呢個point,同施sir呢單野冇直接關係。至於施sir比人拉返去一日明顯係同嫖娼有關,但點解一日就放到出嚟就唔知了
你老母晚晚俾狗屌
老屎忽到

返私人公司比人扣留 直頭唔會上新聞啦 洗比你班獨醒撚評論 ?

人地自費機票 星期一準時返工 比人起曬底所以出個澄清 咁都要比你屌温室小花
你班仆街仲噏到D乜幫人洗白呀?你又無份出trip又提乜9人證據啫,
鑊鑊唔夠人講唔係爆粗就詛咒,你咁堅一噏就中不如幫主席隊爆老美仲好啦痛不慾生,廢就不如認衰算啦
真係幾柒
但人地都只係出個澄清 唔明做乜仲要踩多2腳
ok好清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞