滯留武漢教師的同事有話說

861 回覆
1889 Like 79 Dislike
連登道德標準好高
老師唔可以去足浴店
連登仔聽到粗口係咪會打冷震
香港人就係永遠唔認錯
事前就話唔知笑鳩人亂咁估
依家人地成件事講出嚟又扯埋去其他野,例如職業道德度死都要打人80大板
永遠要睇人衰到仆街貼地道歉先開心,而自己事前黑心未知先笑係無問題個心先安落
床哥被解除實習
連登仔:食古不化,正教畜!講叫雞有咩問題喎

老師去揼骨被扣查
連登仔:你唔識避嫌架?總之係你抵死去得依啲場唔方係好人
呀蛇 返大陸教農村少女啦
係鬼
連登仔平時就講到結埋婚去叫雞都大條道理
床哥之前實習俾學校炒又撐人做社工公開講叫雞無問題
依家涉及到教師
就人地自由時間按腳仲要都無證據係叫雞,連學校依啲咁驚死嘅機構都保人清白
連登仔就咬定人一定係叫雞再係咁追殺
將連登改做香港人

唔係同一個人都計數

連登有支持有反對
任你講
大陸比人逗代表平時冇比錢
同間野正定邪冇關
床哥單嘢,就真係得啲連登仔會咁講
起碼我現實身邊人都會覺得佢係自己攞嚟賤
知唔知個「屈」字點解?
你呢句可以套到屈非禮單野 「自己諗下點解條友會比人逗」
萬能key
「點知」一詞真係好駛好用,不如屈埋犯國安?點知間足浴店係咪反中亂港基地
按腳係大陸咁common
你不如上幾次深圳開下眼界, 唔好掛住上LIHKG

呢位老師眉清目秀
我唔相信佢會做啲咁污糟嘅嘢
問題係佢係老師呀麻柒頭,可能你覺得冇問題,但係做得呢個行業嘅就有條界係到
有邪骨場唔掃 掃正常足浴店?
你係街俾人打喺咪會係咁同打你條友講對唔住
岩呀 你講得好好 點解唔去正經鋪頭呢知唔知上面大商場既足浴按摩店係唔會有公安查 因為如果公安會三不五時入個商場 商場係唔會租俾按摩店
咁多師生打手冼白
原來間中學咁多人上連登
如果楊局長仲在位
一定第一時間衝出黎解話
唔澄清即係間接證明

懷念楊局長
我咪話好似自己屋企搞野冇撚人理出左街爆房/ 野戰撞到熟人咪要take 返個risk 臭自己朵lol咁簡單道理有幾難明
割隻失德老師出嚟啦,死攬連得罪埋局連間學校都攬炒埋
你呢d咪叫倒果為因囉 用拉人呢個結果黎定義間鋪唔正經

換返非禮單野 一樣可以用拉人黎定義架
「點解唔去正經活動?」「點解要有身體接觸唔玩正經野?」「點解唔同正經人玩?」

拉返去就話人有叫雞 1日後放出黎就話人叫雞不遂 姐係入間鋪本身就犯左罪
好呀好呀
咁中意未審先判
難怪咁多人跳樓啦
阿蛇考慮下轉行賣性玩具
拍住Steven 上
唔洗了
我係個牙蛇應該上天台做下飛人先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞