召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
又肥左,第四次了

有無諗過放棄渣車?

報多次快期再唔得就認命

去到依一步都唔可以放棄
pass左路試要等幾耐先可以渣車出街
pass左路試要等幾耐先可以渣車出街

拎到p 牌
1600 油塘 wish me luck

又肥左,第四次了

有無諗過放棄渣車?

報多次快期再唔得就認命

問學車師傅仲叫我報番普通期,但係我都係想快期,襯技術各樣野未生疏

Agger ,快就快!

又肥左,第四次了

衰咩

銀城線,轉線冇留意交通情況....屌 明明望到足

我今日都係銀城線,又係衰冇留意交通情況.....
排期去到下年八月,痴線
又肥左,第四次了

衰咩

排期去到下年八月,痴線

剩係乙部都排一年?
又肥左,第四次了

衰咩

排期去到下年八月,痴線

爸打加油呀
銀城應該易過河畔同多石,d動作做足d, 唔好心急就ok
利申上個月pass河畔
岩先路過睇下人考試結果有人泊到咁

油塘

又肥左,第四次了

巴打衰乜野?

油塘

另外有一個就好遲先扭呔結果泊得太貼同埋又係後轆過界
又肥左,第四次了

衰咩

排期去到下年八月,痴線

爸打加油呀
銀城應該易過河畔同多石,d動作做足d, 唔好心急就ok
利申上個月pass河畔

我都覺銀城幾易
唉...衰係個dc9到
而家灰到爆
又肥左,第四次了

有無諗過放棄渣車?

報多次快期再唔得就認命

傻的嗎
你都考左咁多次
一定要考得掂,加油
又肥左,第四次了

衰咩

排期去到下年八月,痴線

剩係乙部都排一年?

丙部下年8月⋯個師傅仲問我做咩唔報,心諗成年時間不斷快期好過

我師傅叫我報定先
有快期先改
問啲職員話好大機會都係下年八月
聽日元朗9點9
希望1take la
好撚驚啊依家

多謝巴打,得左喇 依個po真係好神 上次冇上來集氣肥左次
又肥左,第四次了

衰咩

排期去到下年八月,痴線

剩係乙部都排一年?

丙部下年8月⋯個師傅仲問我做咩唔報,心諗成年時間不斷快期好過

我師傅叫我報定先
有快期先改

駕院?
出面剩丙慢期3個月
又肥左,第四次了

衰咩

排期去到下年八月,痴線

剩係乙部都排一年?

我師傅叫我報定先
有快期先改

駕院?
出面剩丙慢期3個月

佢應該係啦
等成年 ,真係痴撚痴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞