召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
本身約左師傅聽日 如果聽日冇8號波 但係太大雨係咪都唔應該上堂?
本身約左師傅聽日 如果聽日冇8號波 但係太大雨係咪都唔應該上堂?

咁你考車個日落大雨係咪又唔去考?

我諗住都係睇師傅聽日上唔上

通常8號唔學

通常8號唔學

無8號但大雨無所謂
除非真係黑雨啦

通常8號唔學

無8號但大雨無所謂
除非真係黑雨啦

大雨考車先好,奉旨揸得慢,你要小心d盲毛突然標出黎
上星期12:00考大涌橋路
淨係知前面幾個都多石線/銀城線
有曬心理準備入工廠區
以為考官趕食飯行條短啲嘅線 點知行大涌橋

沙田嘅巴打加油
屋企人話資助我去學車
小弟想去學棍波
求介紹去邊間學好
屋企人話資助我去學車
小弟想去學棍波
求介紹去邊間學好

論package最低價錢應該係A1 但堂數少預補鐘
最後圍埋差唔多

論師傅質素間間有好有壞 都係隨機派 睇運
屋企人話資助我去學車
小弟想去學棍波
求介紹去邊間學好

最後圍埋差唔多

咁我應該報a1定其他駕駛學院好
9月6考天光道 有咩要注意? 有無改道
9月6朝早考元朗
9月5朝早考嘅都留名學野
屋企人話資助我去學車
小弟想去學棍波
求介紹去邊間學好

最後圍埋差唔多

簡單講即係冇分別 睇運
屋企人話資助我去學車
小弟想去學棍波
求介紹去邊間學好

最後圍埋差唔多

簡單講即係冇分別 睇運

試過係鏗鏘學
間野派第一個師傅係hea教
最後換咗個好嚴既後生師傅先pass
上面講得冇錯其實係睇運
屋企人話資助我去學車
小弟想去學棍波
求介紹去邊間學好

自己出去報筆試搵師傅仲好啦
肥兩次都同駕院1 take差唔多價

學既野又實用
鍾意加堂減堂都無問題
排期又快過駕院
9月6朝早考元朗

大多數元朗邨
上星期12:00考大涌橋路
淨係知前面幾個都多石線/銀城線
有曬心理準備入工廠區
以為考官趕食飯行條短啲嘅線 點知行大涌橋

沙田嘅巴打加油

早幾日考多石1 take pass 我個日係好多人考多石
巴打你中大涌橋都真係萬中無一 我淨係行過一次
岩呀
我考完一次都覺得駕院真係無咩用
d堂係少到唔合理
我直頭係臨考前一日先記得熟條路
但洗浸左個頭
已經唔想轉車轉賽道
唯有科水

上個月報都諗住報駕院,貪方便,唔洗自己去排隊,但佢堂數得15堂,同運輸署起碼學30小時差好撚多,所以走左去自己報,遲d搵師傅好過

我報駕院得16堂(45分鐘),第7堂先出街 即使我之後搵街師傅補多6堂都覺得唔夠 計埋自己補鐘,路面經驗先得12個鐘就去考
考之前最後一堂了
今日渣得麻麻地

唔洗驚,我考之前一日上個堂都仲俾師傅踩停兩次 第二日1 take pass
9月6朝早考元朗

大多數元朗邨

點解既
屋企人話資助我去學車
小弟想去學棍波
求介紹去邊間學好

最後圍埋差唔多

簡單講即係冇分別 睇運

試過係鏗鏘學
間野派第一個師傅係hea教
最後換咗個好嚴既後生師傅先pass
上面講得冇錯其實係睇運

屋企人話資助我去學車
小弟想去學棍波
求介紹去邊間學好

學既野又實用
鍾意加堂減堂都無問題
排期又快過駕院

揾師傅嘅話,有冇介紹
屋企人話資助我去學車
小弟想去學棍波
求介紹去邊間學好

學既野又實用
鍾意加堂減堂都無問題
排期又快過駕院

揾師傅嘅話,有冇介紹

你考咩區?港島定九龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞