召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有無p牌巴絲係唔識泊位
泊屋企停車場係要搞好耐
幾時要開始扭軑都唔知

有冇後cam? 冇既p牌仔係難上手啲
一陣考忠義街!
大家都加油!
一陣考忠義街!
大家都加油!

我係澤安
希望啲廢老唔好亂過馬路
一陣考忠義街!
大家都加油!

我係澤安
希望啲廢老唔好亂過馬路

澤安輕鬆啦 淡定啲就得 巴打加油
一陣考忠義街!
大家都加油!

我係澤安
希望啲廢老唔好亂過馬路

多數考大埔道(我果時都係) 唔知整完路未呢 我考果時一出試場個十字路口啱啱整好 但臨轉入白田街果度又整緊 cut線 開車停車啲動作做足 就ok 有少少野想分享下 考調頭泊位 一開始咪要停係條白線前 準備做調頭嘅 點知個考官要我再繼續駛前啲 過左三分一個車位先叫我停 果下真係怯一怯 同埋個斜路起步 竟然係考完路試 臨入返試場條斜路度做(果時仲有架學車係到頂住) 淡定啲 唔好比佢拋到
一陣考忠義街!
大家都加油!

忠義條線好短 好快有結果

期都未排就搵師傅

姐係我去報筆試先,再去排路試先? ? ?

係,你連學牌都無鬼有人比你學

洗鬼咁早整咩....
搵到師傅,學之前先去整都未遲

一個唔該retake 到個牌過埋期又要俾多幾舊水

依家路試閒閒地要等8-9個月
白白拎住個學牌半年真係好無謂

我就係第一次去報考試就整埋學牌
今年7月考但9月到期
一陣考忠義街!
大家都加油!

我係澤安
希望啲廢老唔好亂過馬路

多數考大埔道(我果時都係) 唔知整完路未呢 我考果時一出試場個十字路口啱啱整好 但臨轉入白田街果度又整緊 cut線 開車停車啲動作做足 就ok 有少少野想分享下 考調頭泊位 一開始咪要停係條白線前 準備做調頭嘅 點知個考官要我再繼續駛前啲 過左三分一個車位先叫我停 果下真係怯一怯 同埋個斜路起步 竟然係考完路試 臨入返試場條斜路度做(果時仲有架學車係到頂住) 淡定啲 唔好比佢拋到

多謝提點
希望順利
一陣考忠義街!
大家都加油!

我係澤安
希望啲廢老唔好亂過馬路

多謝提點
希望順利

加油
一陣考忠義街!
大家都加油!

有驚無險!
考大圈,出試場條斜路D人亂過馬路,真係要睇清楚

第一個路口轉右慢慢出,沿路極多死車,右邊有工程,D行人行上少少,又行出馬路,又截的士又盛
屌肥左
屌肥左

一次唔得就下次
想問李健駕駛學院好唔好
有無p牌巴絲係唔識泊位
泊屋企停車場係要搞好耐
幾時要開始扭軑都唔知

有冇後cam? 冇既p牌仔係難上手啲

夜晚自己去停車場練
柒左咪推返去D波
唔得咪落車睇,冇問題既(唔好阻到人就得)
一定要練多幾次先識
屌肥左

好多人都唔係一take
下次加油
利申2take
屌肥左

好多人都唔係一take
下次加油
利申2take

太緊張
屌肥左

好多人都唔係一take
下次加油
利申2take

太緊張

衰咩位?考邊?
屌肥左

好多人都唔係一take
下次加油
利申2take

太緊張

衰咩位?考邊?

佢話離合器控制不當
一開波太緊張 chok左呀sir兩次

澤安
屌肥左

好多人都唔係一take
下次加油
利申2take

太緊張

衰咩位?考邊?

佢話離合器控制不當

澤安

一開波決定開車駛前真係好大勇氣!
我深呼吸完望清楚前面,懷住fail retake 心態開車

上次我都chok親阿sir小小 輕微
屌肥左

好多人都唔係一take
下次加油
利申2take

太緊張

衰咩位?考邊?

佢話離合器控制不當

澤安

排快期點先最易拎到期?
想快啲考到
屌肥左

好多人都唔係一take
下次加油
利申2take

太緊張

衰咩位?考邊?

佢話離合器控制不當

澤安

排快期點先最易拎到期?
想快啲考到

你今日開始計,7個工作天之後

每朝準時7點半去運輸處個網申請快期
記得手快快!準時f5定!快手禁制
利申抽左4日,每日都係好緊張咁禁個快期

好多人都唔係一take
下次加油
利申2take

太緊張

衰咩位?考邊?

佢話離合器控制不當

澤安

排快期點先最易拎到期?
想快啲考到

打電話有無機會

太緊張

衰咩位?考邊?

佢話離合器控制不當

澤安

排快期點先最易拎到期?
想快啲考到

打電話有無機會

有得打電話抽快期?真係唔知
唔敢答你 小弟不才

但未聽過有得打電話

衰咩位?考邊?

佢話離合器控制不當

澤安

排快期點先最易拎到期?
想快啲考到

打電話有無機會

有得打電話抽快期?真係唔知
唔敢答你 小弟不才

但未聽過有得打電話

都係起身上網禁制算
一陣考忠義街!
大家都加油!

有驚無險!
考大圈,出試場條斜路D人亂過馬路,真係要睇清楚

第一個路口轉右慢慢出,沿路極多死車,右邊有工程,D行人行上少少,又行出馬路,又截的士又盛

巴打行大圈咁好彩 黎緊12號考,想問下條路咩位要上三波?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞