召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
p牌仔問
如果落大雨, 倒後鏡, 窗都好撚濕,
d 水珠又阻住睇野,

咁如果依個時候要切線, 會點做
因為試過學車個陣又係大雨, 好鬼難睇

睇下有冇燈
落雨應該要開燈

睇倒後鏡 唔睇側鏡
上左運吉處印左個 P
但我想問掛係車到個P係咪自己買?係邊到買
考油塘一段落斜用空波滑滑行其實有冇問題?
上左運吉處印左個 P
但我想問掛係車到個P係咪自己買?係邊到買

正常師傅會送
學生想學車 睇到5000包考試
出便搵師傅會唔會平啲
出便搵師傅會唔會平啲

5000冇可能

師傅教 加踩blake

師傅教 加踩blake

建議你轉師父

師傅教 加踩blake

建議你轉師父

順便爆埋你師父個名出黎

師傅教 加踩blake

建議你轉師父

順便爆埋你師父個名出黎

個段斜路好短架,等上斜。定係咩情況都唔可以空波滑行

師傅教 加踩blake

建議你轉師父

順便爆埋你師父個名出黎

咩都唔得

師傅教 加踩blake

建議你轉師父

順便爆埋你師父個名出黎

咩都唔得

我所講既空波,係踩盡離合器果隻,當時用緊一波

師傅教 加踩blake

建議你轉師父

順便爆埋你師父個名出黎

咩都唔得

你自己諗下空波滑行有幾危險
你個咩師傅黎

師傅教 加踩blake

建議你轉師父

順便爆埋你師父個名出黎

咩都唔得

臨停定就得

師傅教 加踩blake

建議你轉師父

順便爆埋你師父個名出黎

咩都唔得

你自己諗下空波滑行有幾危險
你個咩師傅黎

屌,姓雷

師傅教 加踩blake

轉師父啦,空波行車好似會肥
我試過學車入錯左空波比人屌到反艇

師傅教 加踩blake

建議你轉師父

順便爆埋你師父個名出黎

咩都唔得

邊個位?(純好奇

師傅教 加踩blake

建議你轉師父

順便爆埋你師父個名出黎

咩都唔得

邊個位?(純好奇

考牌站之後轉出去個位,上茶果嶺之前個段路

建議你轉師父

順便爆埋你師父個名出黎

咩都唔得

邊個位?(純好奇

我考忠義完泊位出去段斜路都係咁落 冇問題
但唔知係咪因爲未計正式路試開始先得

但我會建議吊一半離合再踩住brake落安全啲
個感覺同空波踩brake落都差唔多
出便搵師傅會唔會平啲

5000冇可能

埋尾一定唔只5000
出便搵師傅會唔會平啲

5000冇可能

埋尾一定唔只5000

只係基本最低package 5000 氹你落疊
但一定會焗你補鐘 所以最後都冇分別
出便搵師傅會唔會平啲

5000冇可能

埋尾一定唔只5000

只係基本最低package 5000 氹你落疊
但一定會焗你補鐘 所以最後都冇分別

泊車調頭可以死駄 我都係死駄pass

你自已睇睇黃色張紙,有冇呢項嚴重可以剔,唔知唔好害人

泊車調頭邊剔邊到嚴重
我真係咁pass

你pass只係你好彩

唔比扭死係有原因

扭死係肥車輛停定前未有回駄?

停定時仍然扭軚

建議你轉師父

順便爆埋你師父個名出黎

咩都唔得

邊個位?(純好奇

我考忠義完泊位出去段斜路都係咁落 冇問題
但唔知係咪因爲未計正式路試開始先得

但我會建議吊一半離合再踩住brake落安全啲
個感覺同空波踩brake落都差唔多

空波滑行 得一個嚴重格仔
真係唔好博
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞