召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
而家上得五堂,31號就要考啦

第一次?

點解駕院得咁少堂

第一次?

第一次?

你既堂係45分鐘?定45+45分鐘(咁其實當兩堂)
黎緊有無堂再上?

無就搵多個師傅同你練
唉,肥撚左

唉 我仲要係自己太緊張

巴打考咩線

第一次?

你既堂係45分鐘?定45+45分鐘(咁其實當兩堂)
黎緊有無堂再上?

無就搵多個師傅同你練

個半鐘一堂,仲有兩堂半可以上,但係都覺得唔夠
澤安難唔難認真問.

早2個星期期考油塘得左泊位衰左路試..
成張野好少剔 係無啦啦剔左腳制控制不當嚴重..
但係我無chock過
而家再排 排左澤安
唉,肥撚左

唉 我仲要係自己太緊張

巴打考咩線

油塘
唉,肥撚左

唉 我仲要係自己太緊張

巴打衰咩
考前我都唔驚
但考個時緊張都無辦法

衰on9 泊過好多次位都未衰過 考個時泊個陣發夢無回呔 之後乜mood都無
上星期五 鴨脷洲pass
個日冧樹無得行1 2423咁就行完
話說今堂第一堂揸車,部車個手制係用腳踩嘅,練上斜停車要拉手制時,呀sir叫我要大力啲踩個手制,咁先唔會溜後,乜係架咩?

?
咁腳制係咪用手拉
話說今堂第一堂揸車,部車個手制係用腳踩嘅,練上斜停車要拉手制時,呀sir叫我要大力啲踩個手制,咁先唔會溜後,乜係架咩?

?
咁腳制係咪用手拉

真係有啲車係咁左腳係手制,中間brake,右邊油門

見識少 sor

?
咁腳制係咪用手拉

真係有
仲要踩大力d先有反應

無諗過學車都用呢款車

?
咁腳制係咪用手拉

係唔係你搞錯 左腳係極力子先岩掛?
唉,肥撚左

唉 我仲要係自己太緊張

巴打考咩線

考多石線
chok左三次變嚴重
再加上學巴係我前面轉緊灣停,我自己就班馬線停
考私家車自動波 請問巴絲有無師傅介紹?
tg: @hollymolly1
想問下棍van停車其實應該點做
1. 踩剎車拖慢車速再踩哂離合去停
2.踩哂離合加落剎車
3.踩到磨擦點之後剎車
我個師傅同第一次考個個仲有試堂個師傅教既都唔同
2.踩哂離合加落剎車
3.踩到磨擦點之後剎車

我1
唉,肥撚左

唉 我仲要係自己太緊張

巴打考咩線

油塘

巴打考幾點?
2.踩哂離合加落剎車
3.踩到磨擦點之後剎車

我1

我2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞