召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
下個禮拜一考澤安,有咩要注意

今日上完堂,剩係知好多廢老亂過馬路

一定要三手搞掂
每手軚都要回直

我師傅話唔一定 你車慢手快既其實回一圈多dd都夠出

第二手時係咪車身一定要垂直?

第3手轉出建議扭死軚

死軚唔肥咩

唔肥
乙部係咁考 pass左

扭得多係會肥.............

泊車調頭可以死駄 我都係死駄pass

你自已睇睇黃色張紙,有冇呢項嚴重可以剔,唔知唔好害人

轉彎唔好太貼,有個地盤係尾段,好撚多地盤車係果到停等入去,條路雖然夠過,但一定要記得過死火擰頭望鏡,上次貼得太近轉唔返出黎搞到肥左

見到廢老踩油門
7月 考天光道最長個條公主道1 TAKE PASS, 利申:棍. 個時真係勁緊張
7月 考天光道最長個條公主道1 TAKE PASS, 利申:棍. 個時真係勁緊張

911 考天光道
巴打有冇心得分享下
認真地考左三次終於合格既P牌燃留名
利申:其實四次,有一次係鐘都冇補就走左去考
究竟窄位調頭係唔係一定要三手搞掂?過程要唔要回直個轆?

一定要三手搞掂
每手軚都要回直

第3手轉出建議扭死軚

你個官鬆姐,正常點都剔輕微啦
同埋想問迴旋處直上個條線係咪無咩位轉3波

大大條鯉魚門道

過左第一個燈位,冇咩就已經可以上三波,記得見到慢駛左右要減速轉二波
利申:第一同四次都係考油塘
6月忠義街合併試淨係過左乙部
今日天光道再戰丙部 過埋

第3手轉出建議扭死軚

死軚唔肥咩

唔肥
乙部係咁考 pass左

泊車調頭邊剔邊到嚴重
我真係咁pass
6月忠義街合併試淨係過左乙部
今日天光道再戰丙部 過埋

認真地考左三次終於合格既P牌燃留名
利申:其實四次,有一次係鐘都冇補就走左去考

裸考個次考邊度
星期六日有冇得抽快期?

大大條鯉魚門道

過左第一個燈位,冇咩就已經可以上三波,記得見到慢駛左右要減速轉二波

我係巴士站先轉落二波

大大條鯉魚門道

我係巴士站先轉落二波

屌,我記錯左轉左個條,自
我考試都係直上,我一出彎拿直條軚就催油上三波,去到見燈位減速,睇情況先轉返落二波,出迥旋處有心理陰影,試過第一次考死左兩次火,好緊張
星期六日有冇得抽快期?

死軚唔肥咩

唔肥
乙部係咁考 pass左

泊車調頭邊剔邊到嚴重
我真係咁pass

你pass只係你好彩

唔比扭死係有原因
究竟窄位調頭係唔係一定要三手搞掂?過程要唔要回直個轆?

一定要三手搞掂
每手軚都要回直

第3手轉出建議扭死軚

你個官鬆姐,正常點都剔輕微啦

手快根本大把位
p牌仔問
如果落大雨, 倒後鏡, 窗都好撚濕,
d 水珠又阻住睇野,

咁如果依個時候要切線, 會點做
因為試過學車個陣又係大雨, 好鬼難睇
肥左沙駕 想排快期出面考 見學車王個網好多師傅 有無巴打報過學車王既師傅?

個學牌好似有申請過wo 有無ching熟

唔肥
乙部係咁考 pass左

泊車調頭邊剔邊到嚴重
我真係咁pass

你pass只係你好彩
扭死係肥車輛停定前未有回駄?

唔比扭死係有原因

泊車調頭邊剔邊到嚴重
我真係咁pass

你pass只係你好彩

唔比扭死係有原因

泊車調頭邊剔邊到嚴重
我真係咁pass

你pass只係你好彩

唔比扭死係有原因

停定時仍然扭軚
p牌仔問
如果落大雨, 倒後鏡, 窗都好撚濕,
d 水珠又阻住睇野,

咁如果依個時候要切線, 會點做
因為試過學車個陣又係大雨, 好鬼難睇

睇下有冇燈
落雨應該要開燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞