召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
個tg group做乜鳩
無啦啦俾人踢走咗

一早比人踢

講講下俾人踢真係笑而不語

我都俾人踢,但今日無講過野。。。
咩料

所以我一直無要求入
聽講好似有巴打曬陳年BMW

本身諗住係吹下水嘅氣氛,分享下野
晒女我有見到,個女仔又真係幾靚嘅
晒車就唔見
邊諗到原來個gp嘅性質係咁樣
無啦啦俾人踢走咗

一早比人踢

咩料

所以我一直無要求入

陳年BMW

仲有哂波子七人車

唔係呀化,七人車都好晒
又唔係貴
笑死人

一早比人踢

咩料

所以我一直無要求入

陳年BMW

仲有哂波子七人車

唔係呀化,七人車都好晒
又唔係貴
笑死人

無啦啦俾人踢走咗

一早比人踢

咩料

所以我一直無要求入

本身諗住係吹下水嘅氣氛,分享下野
晒女我有見到,個女仔又真係幾靚嘅
晒車就唔見
邊諗到原來個gp嘅性質係咁樣

前幾日某個admin哂件著和服既女
同埋啲人唔係講學車考車
而係講巴士之類既野
今日考完油塘所有野都ok,但係衰係cut線到
好挫敗已經唔想再考了

巴打你邊個位cut線fail 我過幾日都考想留意下

日日交通狀況都唔同 話左比你聽又點?

都係參考下姐

最常見都係高超道啲紅Van死車同工廠區個邊啲死車水泥車
望遠啲睇下有冇對頭車先好cut
無啦啦俾人踢走咗

一早比人踢

我都俾人踢9左

Me too 之前都試過 唔撚再入返去
無啦啦俾人踢走咗

一早比人踢

我都俾人踢9左

Me too 之前都試過 唔撚再入返去

個admin精神有問題
返返黎吹下水先
今日沙駕考河畔線1 take pass
之前一路做cd-rom 吸收各位啲心得
阿sir一開頭同我講個考官係killer
嚇到泊位果陣隻左腳係咁震
之後個人定返之後就一路正常發揮
好彩出街全程各路司機都好就細佬我
之後如果買車一定會補返夠鐘

各位記住考果陣當個官係自己阿sir就得,平常心

可唔可以形容下個考官係咩樣

詳細我都唔係好形容到,因為我考果陣打算將佢當做自己阿SIR咁
所以冇細心留意到
大約就係戴住黑超,黑面,皮膚係做開運動嘅有小小黑,唔係白頭佬應該3~4x歲
講野有禮貌但係極簡潔
今日考牌,但取消左,點算

same here, 運吉署會主動通知返新期

第一次考果朝暴雨
今次就打風
知唔知係寄信定點

第一次考果朝暴雨
今次就打風
知唔知係寄信定點

黑仔喎!
無啦啦俾人踢走咗

https://t.me/joinchat/EW8X3UNtHaD_lQmvKiIiYQ

admin按錯制
admin quit group但個group會解散左
sor

https://t.me/joinchat/EW8X3UNtHaD_lQmvKiIiYQ

Supergroup admin 自己quit左,個group會自動解散

屌,係supergroup admin一走,個gp就會解散
各位Group既巴絲打:

琴日係post度本人講咗啲過火既言論,事前我同其他俾人踢出group既巴打都唔知道整件事來龍去脈先會發生依件事,其後見到有巴打解釋返依件事既起因先發覺係一場誤會。現在本人為此向group既所有巴打道歉兼退出tg group。請各位巴打見諒!

柏木由紀巴打
23/08/2017
各位巴打
我都有錯 對唔住
琴日錯手quit左個舊gp(telegram supergroup),點知就解散左
其他人就以為比admin踢左
而開左新gp果時,add唔齊d人
原因係有d人無show id/setting唔比人add入gp

本人致心感抱歉

希望大家一齊再入黎為眾學神集氣!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞