召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我都無出過聲 問左兩句考車注意野咋

可能啲admin m come

人地好小器
新帖留名
有冇巴打係考元朗pass?簡唔簡單?

睇你中唔中元朗街條線,其餘都會經過死車/讓車啲麻煩野,咁就睇你表現啦

我第一次就係元朗街
全程冇死火 條路又冇乜車
諗住一 take pass
點知衰左轉彎唔正確

入得呢啲gp實有人哂車架喇 定係開個真係交流既gp

如果開過個都冇問題既

真係問學車/考車野,睇post追返最好

開gp我都係預吹水啫

如果開過個都冇問題既

開gp我都係預吹水啫

之前就係水到問考車嘢冇人應,個個係度send j圖gay圖
都係係呢度睇算

如果開過個都冇問題既

開gp我都係預吹水啫

再開gp都得
不過如果想方便到考生或者有問題想問嘅就keep翻係個post度傾都得啦

如果開過個都冇問題既

開gp我都係預吹水啫

都係係呢度睇算

唔係女無人應你
之前我因為另一邊gp 換左女像+改username
跟住去返車gp問野d人就好踴躍

如果開過個都冇問題既

開gp我都係預吹水啫

都係係呢度睇算

唔係女無人應你

班廢柴有女就唔會踢
反而仔就會暗中踢
之前有人係group同人嘈交
班admin想踢人走

如果開過個都冇問題既

開gp我都係預吹水啫

都係係呢度睇算

唔係女無人應你

班廢柴有女就唔會踢
反而仔就會暗中踢
班admin想踢人走

無記錯admin好似係20頭既後生仔,明既明既

如果開過個都冇問題既

開gp我都係預吹水啫

都係係呢度睇算

唔係女無人應你

班廢柴有女就唔會踢
反而仔就會暗中踢
班admin想踢人走

無記錯admin好似係20頭既後生仔,明既明既

算啦 班友20幾歲人仲咁幼稚玩埋啲小學雞野
佢地踢人踢得爽因住有報應

各位,我地唔好再晒自己體力係個啲人度啦
留翻啲力幫有需要嘅人好過

各位,我地唔好再晒自己體力係個啲人度啦
留翻啲力幫有需要嘅人好過

巴打你啱
唯有等佢地班小學雞自動收皮算啦
今日沙駕考河畔線1 take pass
之前一路做cd-rom 吸收各位啲心得
阿sir一開頭同我講個考官係killer
嚇到泊位果陣隻左腳係咁震
之後個人定返之後就一路正常發揮
好彩出街全程各路司機都好就細佬我
之後如果買車一定會補返夠鐘

各位記住考果陣當個官係自己阿sir就得,平常心

可唔可以形容下個考容係咩樣
今日沙駕考河畔線1 take pass
之前一路做cd-rom 吸收各位啲心得
阿sir一開頭同我講個考官係killer
嚇到泊位果陣隻左腳係咁震
之後個人定返之後就一路正常發揮
好彩出街全程各路司機都好就細佬我
之後如果買車一定會補返夠鐘

各位記住考果陣當個官係自己阿sir就得,平常心

可唔可以形容下個考官係咩樣
正常人考車幾 pass?
今日考完油塘所有野都ok,但係衰係cut線到
好挫敗已經唔想再考了

巴打你邊個位cut線fail 我過幾日都考想留意下
個tg group做乜鳩
無啦啦俾人踢走咗

一早比人踢

講講下俾人踢真係笑而不語

我都俾人踢,但今日無講過野。。。
咩料

所以我一直無要求入
聽講好似有巴打曬陳年BMW
正常人考車幾 pass?

呢到好多都1至3次
好挫敗已經唔想再考了

日日交通狀況都唔同 話左比你聽又點?
有冇巴打係考元朗pass?簡唔簡單?

睇你中唔中元朗街條線,其餘都會經過死車/讓車啲麻煩野,咁就睇你表現啦

我第一次就係元朗街
全程冇死火 條路又冇乜車
諗住一 take pass
點知衰左轉彎唔正確

元朗除左宏業東其實都算簡單
最緊要留意轉彎位置,唔好太早扭呔,避免車尾擇到隔離行車線
見到對頭車輕印brake 等佢過唔好急

我覺得泊好位調好頭,行車夠順就可以,如果chok 下chok下,你係考官都唔開胃啦
無啦啦俾人踢走咗

一早比人踢

咩料

所以我一直無要求入

陳年BMW
無啦啦俾人踢走咗

一早比人踢

咩料

所以我一直無要求入

陳年BMW

仲有哂波子七人車
好挫敗已經唔想再考了

日日交通狀況都唔同 話左比你聽又點?

都係參考下姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞