召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
今日考忠義街 走好運行大圈都衰左
衰緊張
有冇人可以介紹自私師傅呀(九龍)

有介紹,技術上教得好,上次肥係衰的士狗尻cut,今日pass 忠義大圈

我都好緊張,個官有畫幾筆,d鉛筆聲嚇到我手都震,抱住fail 心態一路直去,早d收油打燈望鏡避車

望撚住D路人亂過馬路 服左佢地,咁多巴士小巴的士都亂衝......

有條地盤佬企定定係忠孝街中心見我慢駛都唔閃開
ching 可否pm 資料比我?

正如我樓上講,我無tg,email 啦

利申我同師父無利益輸送,純粹好感激佢2次都教到好足每個detail 位,亦都會同我笑尻其他師父教到不知所謂呃飯食

例如忠義細圈,我學2次,2次都見到架車係咖密村街轉出黎既時候,個師父都唔幫個學生望下2條線既交通情況,結果個學生就硬直左係個新畫既黃格

又例如培正道,睇YouTube 高清版,旁白尻up未必100% 有利於考試,真係小心d

好cf 可遇不可求 你真幸運
email: lee.orange@yahoo.com

你重考姐!佢應該有時間補幾堂既!
平時就 tight d

希望希望 小弟資質平庸
ching學左幾耐呀
今日考忠義街 走好運行大圈都衰左
衰緊張
有冇人可以介紹自私師傅呀(九龍)

有介紹,技術上教得好,上次肥係衰的士狗尻cut,今日pass 忠義大圈

我都好緊張,個官有畫幾筆,d鉛筆聲嚇到我手都震,抱住fail 心態一路直去,早d收油打燈望鏡避車

望撚住D路人亂過馬路 服左佢地,咁多巴士小巴的士都亂衝......

有條地盤佬企定定係忠孝街中心見我慢駛都唔閃開
ching 可否pm 資料比我?

正如我樓上講,我無tg,email 啦

利申我同師父無利益輸送,純粹好感激佢2次都教到好足每個detail 位,亦都會同我笑尻其他師父教到不知所謂呃飯食

例如忠義細圈,我學2次,2次都見到架車係咖密村街轉出黎既時候,個師父都唔幫個學生望下2條線既交通情況,結果個學生就硬直左係個新畫既黃格

又例如培正道,睇YouTube 高清版,旁白尻up未必100% 有利於考試,真係小心d

好cf 可遇不可求 你真幸運
email: lee.orange@yahoo.com

你重考姐!佢應該有時間補幾堂既!
平時就 tight d

希望希望 小弟資質平庸
ching學左幾耐呀

好似18定20堂,私自唔難既
係考試要記熟d detail 位!跟足師父教既都合格7成
淨係就睇運、少少技術,交通暢順無的士狗就最好
大家一般學幾多堂(1堂1個鐘三個字)

我諗住學15堂就考啲frd話我學得少,但其實要學既野都學晒

你要合格就要渣熟d架車 令到你考車緊張個陣都可以正常發揮 唔係話學哂d野就可以去考 呢到有邊個唔係學哂先去考? 咪又係有人衰緊張而肥
今日重考忠義街,琴晚練車無端端多左個黃格,幾時新加的?
今日重考忠義街,琴晚練車無端端多左個黃格,幾時新加的?

上星期五好似
小心D等前面架車讓夠位先

你要合格就要渣熟d架車 令到你考車緊張個陣都可以正常發揮 唔係話學哂d野就可以去考 呢到有邊個唔係學哂先去考? 咪又係有人衰緊張而肥

行考試路線個條行都叫渣熟左

btw 到時成程keep係25km/h得唔得慢慢黎

中3個細剔死就唔抵
今晚上第一堂 掃桿埔
天光道衰三手 fuck 調一手果時有車出現

唔得 太慢一樣肥 除非落大雨
有問老手講下如果過前面死車時要過少少隔離條行車線(反方向),駛唔駛擰頭(右頭)?

過線動作擰頭做多d實無錯 !
我覺得要 如果後面有車衝上黎 你無留意 考牌官踩停你就
有問老手講下如果過前面死車時要過少少隔離條行車線(反方向),駛唔駛擰頭(右頭)?

過線動作擰頭做多d實無錯 !
我覺得要 如果後面有車衝上黎 你無留意 考牌官踩停你就

9 28考天光道棍波貨van 而家淨係上左3個個半鐘 天光道有咩要注意 同埋有冇巴絲分享你地學左幾多個鐘
9 28考天光道棍波貨van 而家淨係上左3個個半鐘 天光道有咩要注意 同埋有冇巴絲分享你地學左幾多個鐘

個個人資質唔同邊有得比
運輸處建議30個鐘

學牌係你到
C FU唔夠堂比你
或者教得唔好就即搵第二個!
月尾考培正,而家剩係上咗3堂,1堂個半鐘
希望PASS 自私,但攞彎仲未好好,泊車,調頭都仲未學
月尾考培正,而家剩係上咗3堂,1堂個半鐘
希望PASS 自私,但攞彎仲未好好,泊車,調頭都仲未學

咁快係培正學攞彎喇?
攞左P牌一個禮拜
今日澤安道棍van 一take pass,驚左咁耐終於搞掂

學牌係你到
C FU唔夠堂比你

但我已經俾左租車錢 仲有得轉架咩

學牌係你到
C FU唔夠堂比你

睇你師父
唔同師父唔同玩法
pk 又死左
早幾日係永孝2nd take pass左
超緊張勁驚又要科水考第三次,當日一出黎又多密斗,車路同視線都多野阻,又為左唔入黃格chok左阿sir一下。以為死緊,好彩果啲位我都係俾人tick左輕微,成功pass到。

大家放心,我無咁快會揸車出街,出車都會通知大家。

學牌係你到
C FU唔夠堂比你

睇你師父
唔同師父唔同玩法

好想一take pass

學牌係你到
C FU唔夠堂比你

睇你師父
唔同師父唔同玩法

好想一take pass

最差咪呢個師傅學少d
考個時照用佢車

再搵新師傅練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞