召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

Brake燈
肥左

衰咩

超越物體未有查看交通情況
入彎位置不正確
軚盤控制不當

係咪無做足動作
轉得太出?

玩完鳥

玩完鳥

考試車都咁想點
今日2點元朗1take
行宏業東
今日2點元朗1take
行宏業東

肥左

衰咩

超越物體未有查看交通情況
入彎位置不正確
軚盤控制不當

係咪無做足動作
轉得太出?

其實我都唔肯定邊個彎不當 因為我覺得轉彎無問題 可能係調頭嗰度扭得唔好
不過擰少個頭就真係抵死嘅
唉 水邊圍肥撚左
成程路都無出過錯 係轉入駕院果下 隔離啲石膊泊左啲死車 我一轉果下佢話我太近啲死車就dup左我。。。明明我連車都回直埋 on99

之後繼續揸 唔好入番試場

我有諗過撞柒佢 不過算
其實係諗住仲有得博佢心情好 唔肥我 雖然知機會唔大
因為前面真係無出過錯
啱啱pass左中期試, 不過都係衰緊張, 揸得唔係咁好
唉 肥左乙部 衰係斜路開車 個時死火溜後 行仁宇圍 咁就跌多幾千蚊
唉 肥左乙部 衰係斜路開車 個時死火溜後 行仁宇圍 咁就跌多幾千蚊

鬆極力子鬆得太應?
定係搵唔啱摩擦點就鬆手制?

鬆極力子鬆得太應?
應該吊高左 跟住死火 我踩唔切brake不過個官幾好 同我講我仲未肥路試

鬆極力子鬆得太應?
應該吊高左 跟住死火 我踩唔切brake不過個官幾好 同我講我仲未肥路試

其實溜後即肥 除非你快過佢踩

鬆極力子鬆得太應?

所以反應好緊要, 佢都知你溜後, 不過唔嚴重, 會叫你手制空波做多次起步
咁就多個tick

鬆極力子鬆得太應?

官一落腳就係考車官採取行動 嚴重黎 即肥

鬆極力子鬆得太應?

肥乙部 重考 洗唔洗揸出街?

鬆極力子鬆得太應?

n年就計全部即肥
聽人講嫁咋

鬆極力子鬆得太應?

n年就計全部即肥
聽人講嫁咋

n年前
星期三上堂
因為打風改左星期日上
岩岩睇到新聞又話星期日打風
我星期一就考 會唔會上唔哂啲堂架
好耐無玩棍波
有無人教下斜路起步 and 轉波心得
有無手足同我一樣學完車鍾意左corolla
好耐無玩棍波

好似係!
入一波,右燈,望鏡,
搵磨合,再放手制
好似係
好耐無玩棍波

好似係!
入一波,右燈,望鏡,
搵磨合,再放手制
好似係

放手制前加少少油
1轉2慢,2轉3 3轉4快
好耐無玩棍波

好似係!
入一波,右燈,望鏡,
搵磨合,再放手制
好似係

搵左磨合先望鏡放手制啦

唔知其他試場咩情況, 港島果邊上山斜路起步搵磨擦點同時要比油, 油比多d唔怕, 極力子就真係慢慢起

手放定係手制度, 望鏡冇問題就即放手制
好耐無玩棍波

好似係!
入一波,右燈,望鏡,
搵磨合,再放手制
好似係

搵左磨合先望鏡放手制啦

唔知其他試場咩情況, 港島果邊上山斜路起步搵磨擦點同時要比油, 油比多d唔怕, 極力子就真係慢慢起

手放定係手制度, 望鏡冇問題就即放手制

唔比油會慢,但唔係完全唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞