召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
又抽唔到快期 有冇代抽介紹
有無巴打試過考葵盛2點左右嘅時間?
有咩要特別注意?

棍輕貨

係味姐係永孝街
2點 出路口 好多車
小心d 睇清楚先好出
尤其是d大車

永考重有咩要注意

其實都係睇死車

我第一次蠢 前面考車過燈勁慢果到變黃燈停唔切 個車頭踩界
第二次最後入試場個彎有死車 趴頭太貼佢肥左

睇youtube條友多死車又窄
有無巴打試過考葵盛2點左右嘅時間?
有咩要特別注意?

棍輕貨

係味姐係永孝街
2點 出路口 好多車
小心d 睇清楚先好出
尤其是d大車

永考重有咩要注意

其實都係睇死車

我第一次蠢 前面考車過燈勁慢果到變黃燈停唔切 個車頭踩界
第二次最後入試場個彎有死車 趴頭太貼佢肥左

睇youtube條友多死車又窄

永基路真係好撚鳩
扭死呔唔係會肥咩
想問路試pass左之後
要等7個工作天定即日就可以去運吉處整P牌?
運吉處個網寫即日
但我係駕院考佢張紙話要等7個工作天先可以整
唉肥左
想問路試pass左之後
運吉處個網寫即日

聽講5個工作天已經有,都係睇你PASS左個RECORD入左機未
唉肥左

邊條線?衰咩?

一定要三手搞掂
每手軚都要回直

我師傅話唔一定 你車慢手快既其實回一圈多dd都夠出

第二手時係咪車身一定要垂直?

第3手轉出建議扭死軚

死軚唔肥咩

唔肥
乙部係咁考 pass左

扭得多係會肥.............

泊車調頭可以死駄 我都係死駄pass

你自已睇睇黃色張紙,有冇呢項嚴重可以剔,唔知唔好害人
肥左沙駕 想排快期出面考 見學車王個網好多師傅 有無巴打報過學車王既師傅?
唉肥左

邊條線?衰咩?

油塘直上個條
斜路開車個陣睇唔到有架車
想問路試pass左之後
運吉處個網寫即日

聽講5個工作天已經有,都係睇你PASS左個RECORD入左機未

想問下點樣check攞得未?
追post睇到用快期個網去check
唔合格嘅日期照寫考試個日期?
路試係咪一個嚴重都肥?
路試係咪一個嚴重都肥?

想問路試pass左之後
運吉處個網寫即日

差個幾日咁重要?
唉肥左

邊條線?衰咩?

油塘直上個條
斜路開車個陣睇唔到有架車

睇唔到後車?如果係前車都好難唔肥
想問路試pass左之後
運吉處個網寫即日

差個幾日咁重要?

所以我都係等到七日後至拎
想問路試pass左之後
運吉處個網寫即日

差個幾日咁重要?

其實只係想知下
等夠7日先攞
天光道終於pass了好滾動
想問路試pass左之後
運吉處個網寫即日

差個幾日咁重要?

其實只係想知下
等夠7日先攞

反而想知係唔係要親身過去搞
佢開工我返左工
佢收工都都未收工
想問路試pass左之後
運吉處個網寫即日

差個幾日咁重要?

其實只係想知下
等夠7日先攞

反而想知係唔係要親身過去搞
佢開工我返左工
佢收工都都未收工

屋企人幫你拎都得

https://t.me/attackmabo
我搵佢

https://t.me/attackmabo
我搵佢

@hhh10001
都係連登巴黎,痴線,8月15抽就抽到9月1考,仲介紹埋佢自己個師傅比我
想問路試pass左之後
運吉處個網寫即日

一般即日係無可能,你7日後去係有保障,職員講就一般3日後就有
調頭有死軚剔嫁

油塘轉右呢就讓線停好先
再吊極力子出去望
右邊無車再望多次左右就去
個個位係落斜 吊極力子唔難既
我個陣係1波轉好個彎(望完有位鬼得閒轉波)
比大d油再轉2波

永孝就小心死車
永基路痴住條路偏右既位停係死車後兩車位
望清對無車先鬆制行
同埋返試場個條學車禁區係連cut兩條線 望兩次鏡同頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞