[PS5]FINAL FANTASY VII REBIRTH討論區 (11) 如果可以減一半小遊戲同叫查德利收皮就係神作

884 回覆
8 Like 3 Dislike
一係就主線直接打薩菲
主線中間攝咁多Zack一直畀人玩下打下小怪都好啦
咁樣練真係唔夠愛都玩唔到

不如練到雲仔solo到好過
實有dlc
話唔埋係大哥
6.2gb 更新,咩嚟
呢家用緊尤菲招跳跳流
算係過到幾關 但其實都唔係穩過 除時炒車
玩緊跳跳流 算係過到關
前面中間兩套唔夠打再備用
官方話bug fix
跳跳流應該已經係最易用同萬能
夠你一直打到落白頭佬
今集係咪parry 會好過鳩用迴避?

啱啱開始玩,打模擬器格拉斯蘭:雙極的叛亂卡卡地關 最尾個關嗰兩隻豬成日鳩衝,npc 控嗰兩隻角勁快被撞到殘血
係 好多時都要靠PARRY同檔
一味避唔係辦法
仆街 今日即刻卡諸神黃昏薩菲羅斯
跳跳流3次都過唔到
跳跳流有個缺陷 要SET前設開急速同魔法陣
薩菲羅斯開場無耐即刻空洞手套 離得遠又勁難PARRY

同埋要運用3個人先發揮得大
The Version 1.040 update contains the following changes:

Fixes to bugs that would very occasionally prevent game progress under specific conditions.

Fixes that allow the player to acquire photo frames if a bug occurs that would prevent their acquisition after fulfilling the relevant unlock conditions.

Fixes to bugs that are triggered under specific circumstances in battle.

Fixes to a bug where information was not shown on screen when selecting to play Stage 2 of the Gambit Gears mini game on Hard Mode.

Fixes to several display-related bugs.
Improvements to the overall game stability.
佢一開波追著個3個賊仔追幾次已經覺得悶
召喚獸又搵3次,但d召喚獸又唔係真係好勁,後期都懶得特登搵
個d唔知水晶搵完scan完又係無咩用次次scan都要聽個個細路9up一輪
舉陸行鳥牌就直頭意思不明
個地圖又唔易行搞到更加唔會想曬時間去做呢堆唔做都無所謂既野
戰鬥模擬器就由上集都已經懶得玩
正常,睇youtube再練下就過到
基本上擋到第一下就得
感覺要自己卡多幾次 網上都係要密密PARRY 再打力竭
我跳跳流就算成功 但唔係專打力竭
定係要試吓跳跳流搭無限極限技(艾莉絲招3LV LIMIT+極限結合LOOP)
你係咪睇錯片?
跳跳流唔洗係咁擋空洞手套,唯一難度只係擋開頭第一下,就已經可以大火炸到完場
除非你想玩下第二套打法
否則冇需要轉第二套又要再練過

我以為佢冇乜點整大哥嘅戰鬥系統
所先冇乜得打怪
點知又唔係喎
咁不如整啲關比大哥
換走啲小遊戲時間
放心,DLC先整
PARRY超難。。。都係過唔到
友情難打到嘔
卡緊邊關
死多十幾廿次就過到
搵到條幾得意既片
用game designer視角比你玩家見唔到既一面
不過殘體同可能會影響日後玩game感覺
自己考慮睇唔睇

ff7 remake
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞