[PS5]FINAL FANTASY VII REBIRTH討論區 (11) 如果可以減一半小遊戲同叫查德利收皮就係神作

884 回覆
8 Like 3 Dislike
而家啲結局分析都唔使太認真
參考下好
唔知會唔會有DLC
我打完異界了,跟住打hard攞晒技能書先打埋傳說VR,希望咁易打D
打得嬴異界 傳說應該都無問題
我係卡異界 卡咗好耐
傳說就好快過咗

真唔真
我䑁得艾莉絲應該會間唔中mindfuck下雲仔
夢魔咁,晚晚搞到雲仔夢遺
跟住啲「女fans」就會女拳上身
可能要逐個plugin upgrade
或者有一堆嘢要utilise
實賈花時間搞
好似都打咗開口牌話有
一開始太快衝咗去珠諾 係咪返唔到轉頭
地圖冇得快速移動返一開始個地圖
遲啲有得返去
佢開返傳送就得
朱諾解完牧場個支線已經可以返去
打完FF7 288個鐘先白金,返去玩Spider Man 30個鐘就白金
打完VR 再沖HARD 13,14 , 已經冇難度,200個鐘白金
剛剛打爆,今集真係好失望,我個人認為差過上集,d光效做得好差,小遊戲大部份都好無聊,小遊戲送既野大部份都係無用,吸引唔到人玩,真係要白金先逼住玩,成個故事唔知想點,玩到成舊雲
點解第13章尾個展開可以咁白卡
Cloud 單人挑戰第二關隻白狼咁鳩難打,跟足佢都搞唔掂,佢有招爆火球近乎即死,唯一截停佢係大電,不過成日唔夠atb 出
https://youtu.be/00riX8zr1ZQ?si=PkQ7BijXrx9rxytK
唔洗cut佢,見佢差唔多爆就行開d再擋左d火球就得
https://youtu.be/U9nT7yJmjYo?si=73F5P85GGaTROU0I
呢個幾好,不過啲珠配置全部日文唔識睇
試吓先,謝謝
我都係跟呢個 好正
按實正方劈劈劈+大電 係咁LOOP 2,3次就完場
我自己玩日版,冇留意有困難
就係唔知點解唔得,仲成日劈唔中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞