[PS5]FINAL FANTASY VII REBIRTH討論區 (11) 如果可以減一半小遊戲同叫查德利收皮就係神作

884 回覆
8 Like 3 Dislike
extra option要較intimate conclusion
角色多左分散劇情, 所以感覺少左講 Tifa 同 Aerith, 但實際佢2個D劇情都好有FEEL, 係不滿SE整太少3條女少遊戲, SITUP 打仙人掌果D就算數把啦, 最少整隻沙排啦, 浪費晒D泳衣!
呢個暫停大魔法流唔錯, 停 > 炸 > 停 > 炸到完場
https://youtu.be/oxTFKrTVkm8?si=ZGBLy5_1Y2OcujYn
可以入設定自己set
Square Enix公告認列221億日圓虧損,賠掉半年以上淨利
https://lih.kg/3687050
下次要加返好感場景落qna
但應該都冇人睇
沙排嘅話實比人攞來同DOA比
但簡簡單單整到比卡超打排球咁都OK

我講左邊個背景個字幕wor,咪有園長講野
其他版我唔知日版default係熄,要自己開
可能係我睇漏咗option選項,依幾日冇開過,返去再睇下
係咪已經冇人記得tifa今日生日
源氏個4場有冇攻略抄下,YouTube 得澳丁個場多
個多重世界會唔會係在AC之後
白頭佬唔知用咩方法重啟世界
菲拉就係舊世界既生物
白色係接受自己既命運
黑色就係對自己命運不甘

利申:估既
Set easy...
睇你set唔set easy,set就對面少血好多

如果唔set,我都係跟YouTube,主力打9奧丁先,打到佢退場,再打另一隻

有鳳凰果度要小心,打死另一隻先,但鳳凰出大技會令到佢復活
我係用tifa 補atb, 俾雲仔同艾莉絲狂停同炸咁過
只要有yuffie aerith… 跳跳樂可解決所有關卡
咁撚多19 小遊戲總有幾個唔識玩
依關堅嬲,條打靶仔叫埋隻狗出黎
兩條女仲食花生唔出黎幫拖
你行去門邊仲會見到佢地係度偷偷睇
所以正路係你好有型咁㩒住佢砌
白金了
14章中間打巴哈開始re咗好多次
模擬器都冇覺得咁難
痴撚線
好辛苦用跳跳打法 打異界終於入到第5 關
冇啦啦出咩空手手套
3 個定哂身又唔會定完
就比人秒左
完全唔知咩事
手殘一定要搵人用範圍化加護盾
咁先唔會比人秒左
如果唔係set野嗰陣都比人freeze晒
如果你相信自己能力,係佢出第一次空洞手套時睇準佢對住邊個,然後手控果個人精準防禦佢一野,之後就可以大魔法轟到佢起唔到身,直接射到佢死為止,佢再出唔到任何一招
打爆機之後開始刷AP,粒快唱最後一lv要咁撚多,刷到幾時先嚟滿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞