[PS5]FINAL FANTASY VII REBIRTH討論區 (11) 如果可以減一半小遊戲同叫查德利收皮就係神作

884 回覆
8 Like 3 Dislike
https://youtu.be/qY9q_TyO3nc?si=I97A9pM6mvZBYHt6

完全唔知佢做過咩就贏左
但跑快好多
點樣先可以力竭300%
用tifa 最盡都係2百中,永遠唔夠時間
用tifa 310% 力竭就好開定袐技 + full ATB
一力竭嗰一下就好用三角打落去 然後loop 袐技-> 三角

一定要快
一break 搵人時停

輕鬆300
合作技儲atb 不停用範圍化大魔法炸
搞掂
估唔到Aerith合作技儲到咁多atb加速都唔使用
屌那媽 打10連戰打撚到燥 求救
(挑戰)受嫌惡者的哀歌
打到第9關個隻閪野會困住人
要打到佢力竭先解
等咗4年,玩咗3個月,又要等3-4年,希望中間出吓DLC
https://www.youtube.com/watch?v=DiHPKB-6Fzg
已經算係易果幾關, 後邊仲有異界的統治者, 各單人5連, 友情之證, 英雄的條件, 包保打到燥.........
快撚到呢
十連戰不外乎都係玩時停流大地槌/聖魔法陣剋屬大魔法/跳跳流
90個鐘終於爆機
個故仔走火入魔到, 計我話唔止小遊戲, 啲狗都斬一半就差唔多
怪物們齊聲高呼都燥啦
利申白金
佢唔跳跳流仲勁過跳跳流
我明佢係好用心,好有誠意,好想塞好多嘢入去,但真係過左龍

Remake 玩得開心啲
Cloud重製版病情嚴重過原版
得罪講句hellblade好似都無佢咁癲
佢嘅用心係用心喺點樣拉長隻game嘅遊玩時間
好唔好玩係其次,最緊要夠長

劇情都係,唔係用心講好個故仔,而係用心令你睇唔明個故仔
故仔我算 佢要俾part3 有神秘感等人追睇劇情

舊作呢部份都係好漫無目的咁
啱啱爆完劍星玩返

35個鐘拎左車
一見大地圖即衝主線
咩都唔想解
世界任務周街行我ok⋯未到貢加加前
小遊戲其實我都ok⋯去到金碟前
戰鬥模擬器就一開波就唔ok
隻game最大問題係冇練習場
係,雖然想玩ZACK
但唔易上手又冇地方可以練
一黎就打泰坦,點練
我自己係一開波放護盾俾zack捱耐d 咁練
不過都真心咁樣舖排好唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞