[PS5]FINAL FANTASY VII REBIRTH討論區 (11) 如果可以減一半小遊戲同叫查德利收皮就係神作

452 回覆
5 Like 3 Dislike
一周目果啲夠開哂有用技,主要係party level 10 果招冇開,但仍然輕鬆

最重要反而係練珠,快唱、強魔5 星後質變

裝備黎講源氏手比諸神勁N 倍

150 個鐘白金,應該係我最耐白金既一隻驚
有字幕
但唔係下面,係左手邊
點當冇死⋯真係當玩家同雲仔一樣白卡咩
整咗容咁
唔明點解賣咁貴
Ching有冇留意埋 有口型冇對白果D位? 特別想知Aerith幾個位講乜...
全技能書唔難 支線好多可以fast travel
課長hard mode只係要打個模擬器就拎到技日 唔洗再玩其他小遊戲/完成成個支線
咁應該係中文版有字幕,我玩日版所有旁述都冇字幕
得口型好難估
佢變白卡主因都係因為幾次見到重要o既人係身邊死, 到Aerith死更加接受唔到, 有幻覺好正常, 下集先會講佢回憶返同接受 Zack & Aerith 死, 諗起都CLS............
都ok wor,
模擬器用跳跳樂打應該都唔難解決,
最唔想係重打d mini game.
查德利果堆跳跳樂都解決唔哂
主因應該係浸左幾年魔晄
魔晄中毒變白卡
佢係魔晄中毒,但白咭係其他原因,第三集會交代
都係個cc結局姐
未必所有人都有玩CC 同原作,廢事劇透
暫停流再瘋狂轟大魔法幾爽
反而想知多唔多完全唔知舊作內容既人,真係慢慢等幾年一集咁去睇劇情
前前後後真係等十年
其實應該係兩集要完,我覺得係罪大要求拆三集,再分三代機出

當年13系列已經係一個指標,一集賣得少過一集,不過7 project SE 本身就收左大筆獨佔費用,實際上就算賣得唔太多都一定夠回本
友情之證無得用跳跳樂,
打左兩日
最賤係remake明明出係ps4度,但dlc已經ps5限定
當年真係完全冇機,仆街罪大
你地會想2集完?
反而我會想佢用而家呢個質素完整出哂成個FF7故事
包括哂前傳正傳後傳
最好唔好3集完,3集正傳完左再出前傳後傳

好過佢不務正業搞其他垃圾game
我自己就冇所謂,但商業上分作一定係越賣越少,如果我唔係原作粉,你要我等10年去睇個故事真係有啲困難。
可能我由細開始睇開美劇慣哂
美劇十年八年先完係平常事
收得既仲會中途/完左出衍生劇
但係英雄之路一take 就過

問題明顯係大哥度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞