[PS5]FINAL FANTASY VII REBIRTH討論區 (11) 如果可以減一半小遊戲同叫查德利收皮就係神作

452 回覆
5 Like 3 Dislike
岩岩玩緊ff7 remake intermission
原來小遊戲地獄就係呢度開始
Fort Connors都算啦.

打箱個難度係完全零走盞, 要玩家識得紫箱就掉標+ 3下正方, 如果禁4下正方Yuffie會做多咗動作曬時間, 咁就打唔曬啲箱.
呢種冇錯既操作要重覆30次左右, 勁ON9. 係咁retry都過唔到.

本身ff7 remake都幾好, 就係intermission開始將啲小遊戲放大同埋加難

係咪弱智hard 呢個任,一開波即變蜜蜂竇,擋到擋唔到喎,點打
範圍化大火快唱
鬥技場是鳩旦打亂啲隱藏怪組合又當最尾幾場
完全無誠意
齋堆砌難度其重覆
當年我因為打箱放棄咗白金
連尤菲hard mode都冇玩,簡單爆個機算
好似匿喺舊石後面先開波
加快唱魔法
ON9地難. 跟youtube打都係過唔到
痴線. 玩到炆
殺唔死咁多隻,之後就會中機關槍擋都擋唔到
得咩,試吓先
一開波匿喺舊石後邊放火魔
白金了,幾年後見
爆咗機見到突然多咗堆查德利已經唔想玩
又係堆埋啲舊怪喺一個場度
好悶
試下範圍+石化
夠力可以全秒
打完hard 少爺,其實之前打西裝友中途, 大約係ko 其中一人時會聽到園長收到電話,其實係少爺社長打嚟要去接佢(要亂入) 但冇字幕唔知有幾多人會聽得到
188 小時終於白金....
痴線既小遊戲同vr 任務....
之後打hard mode 換裝都係勁晒時間.

之後應該會睇埋全約會就算...
全技能書應該pass 了,
聽聞課長hard mode 要求仲會高左.
課長果個係隻貓既技能書者,算啦
咁快
我277都未白金
vr 任務係咁睇youtube 攻略抄作業慳左d 時間,
hard mode 完全無理支線
唔使拎技能書嗎?
Zack浸死?
白金唔駛拎晒d 技能書,
所以收埋係支線個d 我基本無攞,
差成40 本😂
宇宙船同gbike既要求冇高到,賽雀/卡game/3d鬥士唔太覺比normal 難,只係要hard mode打果5關肌肉鬥技場關咁囉

你白金左就等下集好過
咁都要開多d技能等你好打d架
終於決定買左飛聽orchestra ,仲要買最平飛,因為好貴
都係,
貓真係太少用😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞