[PS5]FINAL FANTASY VII REBIRTH討論區 (11) 如果可以減一半小遊戲同叫查德利收皮就係神作

698 回覆
6 Like 3 Dislike
Aruuu個樣整到好怪, 幾年前都仲OK, Frankie 係吾錯, 但佢兩個表情都係有D OVER....
你講既呢2個有無link?
唔該巴打

仲有個Max有無link?
呢兩個都真係睇fan reaction
Sarahkey 都好睇,不過好耐先出一次整合
最怕啲女最得太屎
最大FF7 FANS YTER
https://www.youtube.com/@Maximilian_Dood
演員FANS就係佢, SE 蠢左冇搵佢幫手宣傳, 應該吸到唔少女FANS 試
https://www.youtube.com/watch?v=D2uvOx9n5dA
呢個KINGDOM HEART FANS
女主要睇劇情Reaction啦, gameplay睇佢地死都幾哥引
仲有peachmilky,即係bio4 ashley body model.佢同aruuu都係clerith.
上集有個marz 玩得幾好,可惜今集冇玩
Aerith 聲優又少玩
Marz打機其實好悶
技術上兼容嘅
但係一定要extra effort 做
upgrade 大version, 一定成堆plugin 用唔返
又要做DLC 又做PC版 邊有咁多時間
貢加加條女都好正呀
如果可以講多d佢係神羅既野就好...
我反而覺得自殘deck好難玩
同埋唔鐘意自己d牌消失既感覺
多數都用陸行鳥+Dio
係咁加自己d牌威力, 陸行鳥+Dio呢兩隻牌就會係咁加
好撚爽
Gongaga條女咪Cissnei囉
想了解佢多d可以去玩Crisis Core
而家PS仲做緊半價史低
唔算差,有啲女打機屎又蠢,又冇咩講,嗰啲先悶
我都唔鍾意,其實限死咗用某啲牌
同埋某啲關一定要玩自殘先有得贏
終於過晒小遊戲,得返VR同Hard,唔知要打幾耐
Hard 好快,除左少爺仔同chapter 14 連戰基本上秒住去

VR 就祝君好運
SE 又係ON9 將RE 放落PS+, 攪到好多人等FREE, 寧願你半價或同捆RB優惠做耐D好過........
有冇邊條YT結局分析精彩?
啱啱爆完VR 起碼打晒成個星期有多
直衝Hard主線中 可以狂SKIP 一晚都打咗4關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞