[PS5]FINAL FANTASY VII REBIRTH討論區 (11) 如果可以減一半小遊戲同叫查德利收皮就係神作

698 回覆
6 Like 3 Dislike
你屌返佢囉
佢成日撩雲仔
Tifa睇到硬晒
個拳頭
唔用unreal4 應該要等十年
Queen blood 有冇deck 唔使自殘又可以贏
發覺只有自殘戰法先贏到,變相用來用去嗰啲卡都幾悶
係咩,掃地都靚,下次留意下先
咁又唔同
原版果時邊有而家個補完世界觀

Aerith係主世界線應該唔會一齊旅程架啦
無啦啦當無事發生咁一齊繼續旅程仲bug仲on9啦
反而可能會係Zack既世界線出場?

另外我反而期待第3集會加埋思念體入去
完左第3集再出個Vincent DLC重制番DC個故事

Rebirth已經出左原版結局既最終BOSS戰
當年AC最後決戰淨係融合左Kadaj
如果三人組融合既Sephiroth做終章最後BOSS都合理
之後可以Cloud Zack Aerith穿越對抗三位一體版Sephiroth

不過而家出面仲有一個說法想同Sephiroth洗白
又或者Cloud Zack Sephiroth vs Jenova
死唔斷氣集集都打Sephiroth其實都有d on9
因為我當初玩無上網抄deck
反而無真正用過自殘deck
我自己亂砌靠控牌數都可以穩定過終極生存
濕婆
終於捱到爆機今集我覺得整得唔好
咁睇你用咩比較
如果係歐美嘅WOKE系
搵個阿婆都靚過佢
愛情部份我覺得一定係ZACK配AERITH
都唔使諗
至少如果係多重宇宙的話~就會至少有一個宇宙係咁
然後又可能有一個宇宙AERITH冇死~然後雲仔開後宮
但反正ZACK冇乜可能直接加入返REMAKE嘅世界線
其實點吹好似都冇乜所謂~
有啲位都真係要捱...
原版同Rebirth摩天輪如果係Aerith
Aerith都係一樣會好肯定咁講而家中意果個係Cloud
而唔係當Cloud係Zack既替身

但如果Aerith係多周目依然仲係咁既態度就好崩壞
所以我上面先話摩天輪女角Tifa以外都好怪

比較理想既做法應該都係埋尾該死既一樣照死
好似AC結尾咁比Zack同Aerith係另一個世界happy ending

Cloud有Tifa好夠架啦
如果講happy ending其實仲有好幾對
Zack + Cissnei
Vincent + Lucrecia
Cid + Shera
Yuffie + Sonon
我那個FD...佢自己買晒2集
跟住話等埋第3集先...
Cissnei明明話係朋友
其實我覺得ZACK一副花花公子樣...
AERITH可能好快頂唔順
Aerith應該會繼續係Cloud既視角出現
只係其他人睇唔到
Cissnei先係最佳老婆
不離不棄咁等
知你出去溝女都隻眼開隻眼閉
仲識欣賞Aerith
仲要搬埋去Gongaga照顧佢老豆老母
全game除左金鍱某幾關要砌deck
全部用建議deck就已經過到,包括打紅黑女王
根本完全唔需要砌deck
真愛啊屌
第三集成班幫手控 Highwind, 所以先咁用心整埋支線
RB個look 都好靚
外國youtuber 除左Max就剩係搵到呢條女睇得最舒服, 新手入抗冇咁多fanminds, 表情自然唔挎, 日本妹好多gameplay唔show樣, 冇乜邊個好睇
https://www.youtube.com/watch?v=SIQ6IFWSiik
Aruuu 同Frankie都好睇
julia_tv都唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞