2024年春季日劇討論(2)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
好唔好睇?想睇
睇咗半集,好悶
係,因為呢套係東京台同wowow一齊整,一早計劃咗第二季擺喺wowow播
blue moment比較正常
都無咩好講,今集木村又係好撚天真同醒咗少少咁
咁睇Blue Moment算 Destiny本身想睇,但見啲人話好悶 Believe見啲報紙話劇情緊湊嘅?
報紙佬講野你都好信
淨係話個劇情緊湊,唔話個劇情on9啫
一係你齋睇第一集試下,都係一粒鐘多少少
無咁多時間 咁都係啲Blue Moment算,見佢好似Code Blue我好鍾意Code Blue同山P
今季暫時unmet最好
又係醫療劇?
unmet
照亮街道的人們
搶戀人

呢3套係暫時我覺得喜出望外令我想快啲睇下一集既劇
感情大於醫療
推介
Unmet
Revenge
團團轉
95雖然劇情一般般但拍得幾有氣氛
係唔知點解成日提沙林毒氣單嘢
團團轉 今集
吹蠟燭吹熄個東京鐵塔又幾靚
唔計班人嚴重超齡,都OK其實唔會好想即刻睇下一集但係正正常常睇完唔嬲
座塔方圓十里咁多位睇到,Pepe上的士話去東京鐵塔之後即刻精準喺距離塔一大段路嘅地方搵到女主角失傳已久嘅日劇GPS
https://www.instagram.com/reel/C6ibjtvPCiU/
照亮街道的人們製作組係咪聽到觀眾呼聲想睇吉川愛繼續鳩但係又精準捉到破案關鍵
吉川拍呢啲好新鮮幾好笑
好似睇左佢好多認真/深沉/文靜角色咁
成日覺得呢套拍到松本穂香幾靚
明明之前成日覺得佢個樣怪怪地
半粒鐘攝時間既話我覺得涉谷君都唔錯
印象中佢成日做童年悲慘角色起碼都好正經
臨時拉夫趕劇本冇得訂製,會唔會反而令演員有機會演好唔同嘅角色同埋提拔下名氣低嘅演員完全冇印象見過男主角個friend呢位演員,但係有啲周星馳笑片配角嘅無厘頭
森本今次要負責做吐槽役正常人暫時唔係好爆
想講個人睇過杉咲花嘅劇都幾唔錯識揀劇本
男主老友我覺得似楊偉倫
隱約覺得好似一個人但係浮現唔到具體邊位,就係佢啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞