2024年春季日劇討論(2)

852 回覆
8 Like 3 Dislike
咁多套都以淚洗面咁睇
睇到deep就頂唔住三集打爆左個電腦了
tokyo tower
利申 鍾意睇姊弟都搞不掂呢套
永瀨廉套套都懶憂鬱咁

但睇完一集會想睇岡田准一同黑木瞳套戲
板谷問題
石田百合子我會睇
tokyo tower
利申 鍾意睇姊弟都搞不掂呢套
永瀨廉套套都懶憂鬱咁

但睇完一集會想睇岡田准一同黑木瞳套戲

agger
逃恥嗰時就話啫,依家真係老咗
咁要搵個再大小小嘅男主
石田姨50路
Destiny
吓…個老公做咩無啦啦帶真樹返屋企…連老婆都唔通知聲…而另一邊真樹同阿奏明明見過咁多次…仲要咁老土分開左先跑去條橋度kiss…最慘係奏個未婚夫
劇情需要
老公係咪睇到龜梨有咩絕症成日睇佢張ct咁
blue moment
原來有田中圭仲好快出現
Code Blue 上左日文 Tweet Trend
利申:冇睇Live唔知發生咩事
全部都好正,好想加入佢地
睇左三集Destiny真係唔多掂
唔係石原做應該棄撚左
Btw呢套喺netflix日日上熱門top 10
成集最好睇反而係石原同安藤政信返娘家食飯嗰段 幾sweet
其他 懸疑位又同一個關子賣幾廿次,係唔係都放大啲腳步聲
而同龜梨段感情線冇乜說服力 ,啲重遇橋段又老土到死
因為都係山p坐直升機
366日

會唔會太少事…男人老狗為左一兩句說話同班frd無聯絡咁耐……Gordon去番搵條影相佬…都say 晒sorry…又唔睬人…個編劇係咪當d觀眾傻….唔係有眼淚有配樂..就會感人…睇個預告…今季失憶人士睇黎會再添一員
destiny
越睇越悶
點算
點入連合會
準備棄
動畫而家我睇到一半
我諗我可能明左你點解話本身真人都成立

我估應該
只係小戶川視角入面大家先係動物,其他人視角都係正常人類
因為有好多次啲人都問佢點解認到自己,有一次佢答唔明點解大家認唔到人
之後係halloween個段特別明顯,佢仲講埋見過一次本人就分到,但未見過就分唔到
我估應該係小戶川實際見過真人咁佢眼中就會變做動物嘅形象,所以佢先話自己搵人好叻,仲奇怪點解大家搵唔到
而小戶川視角大家係動物呢一點,我可能同佢訓唔到覺都有關
連劇透都唔想
根本都無乜進展
屌好彩睇到ig劇透同你呢句 但都冇諗到咁快
終於睇完石原真係又靚又好戲
但又係啲對EX念念不忘既戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞