2024年春季日劇討論(2)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
原來6秒鐘第二季真名係星太郎的后宮生活
暫時剩開咗9border
我覺得都唔太差啫呢啲劇我唔太要求好合理
有靚人靚景靚衫暫時都收貨 只係覺得三姐妹 川口同木南晴夏勉強都可以話同一對父母生 畑芽育好似係第二個血統咁
今季會睇但未開
366日(有alice同長濱neru但上季院內警察一集都捱唔到)
Unmet(本身無諗住追但呢到大推就開嚟睇)
Believe(講真大神啲劇做到有feel就得唔求劇情合理
Yips
燕子未歸
Root
豈有此理
6秒間的軌跡2(有高橋一定睇
喂帥哥2(第一季好睇 一家人互動好有趣)
仲有有無邊套大家會推薦
食飯時間開嚟睇kill time is ok
應該係有單冤案
係模仿篠原小說嘅兇案
查案嘅係笨蛋節奏
幫個犯打官司嘅係細佬
應該係咁?
原來有買 等我仲睇左tver
希望好似朝顏咁last幾年 好好睇
https://twitter.com/saionjisan_tbs/status/1784311642823721297
主演 : 松本若菜 × 松村北斗
劇情話松本若菜係一個事業成功嘅人,行零家務生活方式,有一日新同事單親老豆松村北斗冇咗自己屋企所以要同女主角一齊生活
開左destiny同誰和我戀愛各一集
暫時都可以繼續追
9border我覺得未去到伏係咪大家當初expect太高
上面我見好多討論revenge係咪值得一開?
BTW 官網寫松村共演Twitter唔知寫乜嘢
佢開頭
執gip仲以為佢想離婚添呀
感覺destiny 睇睇吓都係會棄 為咗石原美貌中過幾次伏誰和我戀愛個cast唔吸引但廢甜劇如果夠甜我都可能開嚟睇
re revenge要對cast有愛先好開
失戀朱古力睇過無數次
做乜個setting搞到懶係SPY x family嗰種架構
頂 真係好似
原來你地係討論呢D
咁我都係觀望下先
第一集暫時正常 呢套查案既應該差極都有個譜
不過我明石原拍過太多伏劇係會有陰影
上面堆spoiler其實係屌緊套野
9border
ok啦其實
今集多咗啲笑料 易入口咗
「土下座」酒

川口個setting真係唔討好
得一想二
有工作又想有拖拍
所以咁快沉松下船係必然
想做嘢有人分擔吓 但又老好人咁幫人 就住就住咁對同事
少kam

話說松下會唔會係啲扮失憶嘅有錢仔搵真愛

睇落去嘅話會想睇大家姐條線多啲
今季好多櫻花景
印象中已經四套
肥咗
預告唔介紹ゲースト咁奇怪

Between WOWOW 今季仲有套白暮のクロニクル
啱啱睇完幾好睇呀 會期待之後劇情
但同女王真係似姐弟feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞