2024年春季日劇討論(2)

901 回覆
8 Like 3 Dislike
又諗起佢個不修邊幅嘅潦倒樣
睇緊bl世界機翻中字,保持到水準,睇到手指腳趾都曲晒
出口夏希係電視劇入面都幾二三線配角樣
之前netflix拍得靚過森77
打光一差就現真身
https://www.instagram.com/p/C6D0M7IPK8l/?igsh=MTZmcDU3bDR6dmY3Mw==

Ohh 原來9border第一集櫻花個幾幕係真
之前仲以為係CG
咁劇組都真係要日日check邊日會滿開…仲要夾埋兩位主角既期
諗起都辛苦
佢同杉咲花合作咗3次啦
晨間劇同上年杉咲花主演嘅市子
有趣嘅係佢喺入邊嗰兩套都有同杉咲花求婚但唔成功 睇吓今次點

佢細個做大眾演劇,有參演過探偵學園Q
成年之後主力電影,就唔太偏好電視

今次係杉咲花想佢做男主角,直接打畀佢問佢想唔想
雖然三瓶先生成日面無表情,但又唔係面癱演技,對眼成日都有好多嘢

主演可以要求邊個做男主
上次多部都點名重岡做啦
不過呢啲點名應該真係要個演員夾個角色,演技又幾好
又真係幾似上杉柊平
唔怪得諗咗咁耐都諗唔到佢似邊個
YIPS
真係得日本人先寫得出咁嘅plot twist
臨死都仲要守諾言 幫恩人個仔

呢個comment十分中肯
miss target
套劇就還好

不過我未見過咁戇直又陽光嘅上杉柊平
唔講都唔記得咗有老豆失蹤嘅設定
其實每次聽到30歲要搵仔結婚呢個設定都會燥底
啱啱睇埋ep2
屌…悶到…川口明明個設定係醒目女…俾條來歷不明既fuckboy叫下你個名幾個version…咁就沉船…有無咁兒戲…果然三女係對木戶大聖有意思….下集…真係未必開黎睇…
不過認真咁講…係日本仲係好多人有呢個諗法
呢套好失望,因為有期望過
第3集?睇咗頭2集明明好失望 但又願意追落去
想知細佬同笨蛋節奏有咩關係
笑死 明明着飾好岩我口味 但9 border真係要諗下含唔含淚開第2集
啱啱先發現原來今季有木村
第一集睇左,啲敍事散修修咁,唔係咁有意欲追
我建議唔好開…除非你好得閒
伏已中
最大問題係松下唔夠靚仔
有個concept就係30歲後仲係單身嘅人會比人歸類剩男剩女
唔合理問題大啲
講到木村咁精英但又咁on9
你話小日向對佢有咩恩情都話
咩都無都肯
食死貓認罪
冇錯係,而且天海祐希同木村配搭真係唔覺好有火花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞