Boardgame 桌遊討論區(10) 各種桌遊推介!總有一款啱你!歡迎新手老手查詢/推介/交流

314 回覆
4 Like 0 Dislike
不過我應該明佢講咩了
佢個after attack 個value 係跟對家第一張defense card 個value
如果第一張係高數值咁個after attack 就難擋啲
同埋after attack個傷好煩
棄張牌又哂咗,唔棄又扣1-2滴
有入開都係要all in 的了
未試過合作mode搵日學吓 已經有盒invasion
有冇加擴?
財力加空間不足 要過屋企海關 要買都淨係買得細細盒

買lovecraft letter 扮書擺應該唔會發現
有無手足back Tiny epic game of thrones
Allin連運要成75usd
平時一隻就咁買都2百幾3百, 而家3 盒野
啲Minifigures都幾靚
隻game係玩area controls ?
等power哥開訂算
冇加擴 準備研究吓陰謀擴點玩
唔係差好遠, 但又好玩豐富咗
唔係25usd咩?
佢指all in加運費 all in價都50個大洋 +25運費
眼盲自
呢個價錢差唔多啦,其實我覺得啲shipping大部份都overcharge,25鎂已經唔算誇張了
睇佢all in價覺得抵玩。但shipping真係畀佢劏
shipping 加晒價
等retail算
睇唔到理由要back
又無咩追唔返
隻game 睇落玩法無咩特別,係掛住個IP
Tiny epic 系列我覺得都喺中規中矩 好好玩未未去到 唔好玩又唔喺 勝在真係好細盒
好多都係間中會玩下
個人最鍾意恐龍
Crime個半合作就幾得意
佢最勁係細細盒鋪出嚟勁掗拃,張枱細啲都收隊
我開得最多係dungeon同zombie
恐龍無入手但見評價都唔錯 搵日試試佢
Galaxy都仲可以鋪出黎細細盒 玩過其他開出嚟幾大幾掗埞 配件又細細粒好容易唔見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞