[F1 is a joke] F1 2024 澳洲站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 11 Dislike

明明佢一上大牛加埋改例都係快上手過廢圖
佢今次返細牛再無表現真係Career suicide
4萬作為一個有經驗車手
適應力真係太差
成班年資高嘅
先唔好同大頭,咸sir比較
連保子,主席都好過佢
真係太難睇
佢尾場特登閘人都兩三次
返奄個陣有一下唔記得係咪馬沙比佢夾埋牆
最慘係下下都俾角田打敗
圖唔會啦
爭在下年個位係辛斯大頭定kimi坐
但kimi最近都冇咩成績
或者係其他F2畢業生
佢同L佬3件個台有冇牙齒印?
佢上大牛上手快 依家事後睇番其實可能都係咁岩屎忽撞棍岩佢揸
多數係啦
大牛架車應該係最要夾人
同埋當年rookie年紀細易適應啲嘅
應該兩樣都有啲 只係喇叭佬望住大牛嘅四萬但請咗個比蕉同麥玩壞咗嘅四萬
唔會兩個老將啦
Haas咩
鳩估benz會搵大頭簽兩年
一嚟 垃利紅牛都有個世界冠軍坐陣
Carlos搭素去鬥max+是但 或者咸+叻
唔係一個令人有信心既陣容 星味都唔夠啦
二嚟 而家既Carlos絕對有能力爭份長約返嚟
而benz有kimi等緊上位
簽大頭揸兩年 擺kimi去威記浸
對佢地嚟講個彈性仲大
但大隊得平治有位(假設佩狗今年正常應該唔會炒佢)
Sainz如果有offer唔覺得佢會推
邊個會唔揀平治揀AM, 甚至威記
不知吸幾多fans
重要幫之後打好根基
當年都係搵老舒加公主先至平治皇朝架咋
https://youtu.be/VJgdOMXhEj0?si=k99EpcJlq5Yrf5RP
一直有個疑問係我整個細風洞用細啲啲模型試會唔會唔計時數,仆街真係唔計
但細模型有佢限制
d data出黎唔夠準 同埋有d aero細模型試唔出影響
要1:1 size先有效果 good/bad都係
飲み会地獄
片未睇
早排twitter 有段係平架車既Lego好多可動部分幾過癮
呢個weekend睇咗場indycar
真係下下wheel to wheel膽搏膽
見哥桑過到去話Indy Car可以free to push 唔似F1咁成日要諗fuel 諗tyre
反而覺得咁樣好美式觀眾都應該多過車睇而受落但又好似對車手技術要求低咗好多
https://www.instagram.com/p/C48OjMSMXk4/
唔知點解睇完有啲sad
哥桑就算喇,過到去除咗第一年有d驚喜,第二年去大隊即刻收哂皮,今年又轉去細隊續命咁
一樣有dirty air,而且鬥oval嘅仲要時刻記住自己喺邊個灣食緊咩風,但又唔可以鬆油,唔易架
今季都無場掂啦佢
Tommo 真係阿媽係女人

純粹有睇場車都噏得出嘅 content
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞