[F1 is a joke] F1 2024 澳洲站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
其實最鳩麻煩根本係JOS
睇data 事實係2腳brake + 縮油門
罰佢香港腳發作囉
佢都係一個合約戰士而已之前粉平雞咗佢之後先上力
咸蛇係clean air driver
我反而 buy 恩撚新片個 point
大頭呢下係有料 炒車責任係素廢
但係呢下行為都係要罰
因為唔罰 班車手再試深條底線就隨時炒出事
而以大頭聰明才智 下次就玩得隱蔽就無人理

當然 fia 話自己唔係結果論就 bs
兼且班 Steward 肯定睇住個積分表計數
罰到你低過原本個 position 但係又唔會罰到大頭無分
返williams同albon一齊上
所以話素子經驗不足,呢啲位一定係直射大頭車尾, 起碼大家一齊冇分,自已架車應該又冇咁傷

大頭又塞錢落啲後生袋
大頭做detail 位做得足
新一代可能個個都係日sim夜sim
冇咁多tricky 位玩
諗起之前咸tap & go PS3搞到佢DNF都係罰5秒,今次一野罰20秒真係好雙標
比著係咸蛇 Max
點都困埋前車一齊炒
當你對過頂峰時既 Schumi 就一定會識
05 06 imola 站已經狂玩呢招,又閃電腳又孤寒線
圖同咸就對過當打既 Alonso
max 就對過上晒電既咸,呢啲都係成長之路
後生仔始終係後生仔
唔知之後Max 會幫邊個成長呢
老舒以啲陰濕仆街招
同佢鬥真係用生命嚟鬥車
F1世界有約都唔代表d咩

要雞就雞㗎啦
個台仔係咪冇睇過F1 F1出判罰原則上從來都唔睇結果
照佢咁講51G係咪要罰到黑平爆cap 51G都係10s 係咪應該要DSQ咸先得
戇撚鳩大頭仲要冇掂過素狗都要佢賠
畀受害者claim對家同打開個肚皮任人睇有咩分別 先唔講點拗數

傻鳩台仔
講到明今年改制
要重手 等車手無得拉開距離 令到罰秒無意義
要啦 日本主場
hass: 係啦 係啦 你罰kmag啦
然後另一個拎分
兩個日本人
現場一定好hi
首先要有人見到Max車尾燈先 下下一起步就放星點成長
仲要攞4萬架車
佢撚熟腳brake 未嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞