[F1 is a joke] F1 2024 澳洲站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
我就係唔信AUDI有心搞
Autosport報道:F1沙特站期間,Lawrence Stroll 向F1傳奇設計大師Newey 開出了一份可以稱得上天價的合同,邀請他加盟Aston Martin 。

薪水有多高呢? 原文稱接近頂尖F1車手的薪水。 根據Forbes 公佈的數據,2023年單獨薪資部分,最高的是F1七冠王Hamilton 的5500萬美元。

目前Aston Martin 拒絕對此事發表評論。
幾多錢都改變唔到佢個仔係唐仔既事實
原來咁撚平就請到Newey
咁平治點解要簽件㺂
當年平治副PU早過其他對手起步咁多,剩係屈馬力屈可靠性都夠做
有無人都係東京現場睇緊FE

等緊入pit lane車手簽名會

日產主場好撚勁
咸帶到錢入嚟,Newey帶到冠軍入嚟,睇車隊要邊樣
你咁講係咪覺得垃利唔想贏先?

我覺得係
多唔多人?
FE個吸引力好似好有限
好耐冇聽過咗興奮 好似dream come true 嘅慶祝
https://www.instagram.com/reel/C5HDE6Xp9Ci/
有返雪邦就好

使費平好多
Audi班底係Sauber班人
邊可能咁快挑戰到上游車隊
Sainz 一定係爭取入AM, 平, 甚至牛

今日開始喺名古屋駅JR GATE TOWER出面擺咗有關F1嘅展覽,放咗部19年細牛真車,重有軚軨
同埋show返F1比賽日門券,就可以抽一個襟章+MAX嘅貼紙
連登up唔到圖,所以無圖
我覺得"新"車隊多少都要用幾年時間去發展, 以依家的表現又真係吸引唔到sainz去...倒不如簽d可以幫手set 車, 俾feedback的"老手"好過, 2-3年之後待R&D上o左軌道再搵後生車手去衝.
佢出哂名有乜都係放風如左傳媒講先
好撚識用media幫佢吹風
我覺得其實佢幾黑人憎既係呢方面
media仲早過當事人收到風

MAX個樣
book咗,FP2去
Wtf
磨菇
碎片:黎攞景定贈慶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞