[F1 is a joke] F1 2024 澳洲站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
Max舊年Baku Sprint撞完之後叫PR63做Dickhead
屌佢老母 台狗EK條死傻閪 仲話罰得唔夠

素狗揸車屎自炒 而家仲要罰大頭 以後唔使睇揸車技術啦
之前睇過佢啲片都係麻麻
講整車 tap and go 係 total loss
講brake test 大家為左drs 又會喺check point 突然brake 但又唔罰
同埋係DH 自己手車屎 搞到炒車
mikey 講得啱 it’s called motor racing
咁無㗎喎
唔同便利店上到嚟今季又唔掂又雞?
DQ大頭好唔好啊 不如修改rulebook 以後有關平治嘅incident一律DSQ
例如上年monza咸蛇俾PS3嘅右後轆撞到 呢個行為威脅到黑人 應該請PS3食黑旗
係,不過時間應該會比較多戰啲
4萬有哂經驗,上年比哂時間都唔掂,人情都比足哂
嚟嚟去去㗎車啱揸佢就快
但係就係唔識適應車

老麥嗰陣係咁 而家細牛都係咁
4萬已經露哂底 再無表現可能走得快過碎片
昨天睇X都好撚多西人話罰唔夠,可能盲粉
極端啲講 大直路weaving 搞到後車自炒落牆又罰drive through 咩
今次跟結果罰就代表d 判罰唔係consistent
台狗好多都係咸狗仔 平粉
啲評論唔洗認真睇
反觀大頭揸左咁多年適合力高到誇張
gp2 engine都可以俾佢揸出燒鵝既味道
呢d咪有料

淨係識揸一種setup既車 今次雞唔走佢遲早都係俾時代淘汰
只不過係繁體支那咋嘛
建議睇返21年沙特
個重點係不尋常行為而唔係dirty air
如果呢單野將大頭換做咸狗大哥,風向應該會180度改變
呢樣真
就算係咁drive through 都明顯重手得滯㗎喇,個罰法一定有啲結果論
真嘢唔好講
如果係老MK一定冇事
BLM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞