[F1 is a joke] F1 2024 澳洲站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
2013年加拿大
咸爺想偷雞 最後大頭0秒即刻get到咩事
無錯
喇叭人眼中從來都無和牛

得max同四慢
中下遊車手要攞分難免要揦鮓D
睇到呢個笑撚到
咸sir去睇車嗰下
老舒點解上神枱係佢同兩巨頭,合三人之力將紅色跑車由谷底推番上皇朝

需知道真係好撚好撚好撚多紅軍車迷架

08年靠餘勇拎到 WCC 之後淪落到 we are checking ,你就知班意粉可以幾垃圾
Dllm咩
19max都clean
專撞紅車嗰時唔計?
page one
時代嘅眼淚,仲記得以前行又一城一定要入去行一轉
佢對推廣F1個影響好大
細細個一講賽車個個都講得出舒麥加個名
類似MJ喺NBA個效果咁(當然無咁誇)
佢哋咁豪爽,啲書唔包膠袋俾我哋學英文,好難唔執粒

個時仲會去睇 FourFourTwo, 英超啲野係個度睇番黎
16-18 呢三年手車硬到
上到大牛咪一樣
18年baku 攬炒喎
冼拿94年過生之後,F1 冇咩靈魂人物(講真 Hill 同加拿大佬個 image 唔得呀)
撞岩 96 年開始全世界多左電視直播,咁佢咪食正條水

其實佢係揀人蝦,佢唔會對 Mika 出手(除左F3澳門個次)仲好尊重
半間鋪賣啲大大本hard cover
好難唔執
不過真係幾好行
08年係馬沙同crew廢

p.s. 馬沙appeal 08年賽果仲癲過班21年咸迷
主要蝦隊友同DC啫,Kimi同大頭佢都唔敢,除咗06年monaco泊車以外
細細個去公共圖書館
搵到本百科全書咁厚講F1既賽道
講足哂咁多國家
好想搵番本野睇
06年泊車真係舉世震驚

未試過對住電視瘋狂爆粗
咁撚人渣真係世界罕見
頭幾年學習期
二奶命呢啲無得講
咁樣拖甩喉,我永遠記得佢無奈既眼神
記得中間有個半圓嘅樓梯俾人坐喺度睇書
嗰時一睇就幾粒鐘同埋好記得嗰時見啲書係攞出嚟賣唔敢揭得太開
順便教識咗大頭07年用呢招
有陰謀論話法故然sabotage Kimi 08年架車,諗住谷Massa,點知。。。

IS THAT GLOCK? IS THAT GLOCK DRIVING SLOWLY?

IT IS!

OH MY GOODNESS ME, HAMILTON'S BACK IN POSITION!
洗鳩理條傻閪咩 當初係邊個飛邊個?仲好意思叫人回歸?真係冇撚腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞