[F1 is a joke] F1 2024 澳洲站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
燈撚到max dnf
係,其實應該放針同埋圖釘
保子真.笑到最後
LIAM destroyed him, remember ?
真係分唔到曲直了
想睇
啲沙一發起,射鳩死觀眾
吹緊紅牛想簽Smooth Operator?
大牛同平都有風聲
辛斯鬼會想去大牛做二奶
平一定啦
飯局都食咗幾轉
便利店會好過和牛?
Formula open 2019: Liam P2 vs Yuki P4
FIA F3: Liam (MP) P11: va Yuki (Janzer) P9
Toyota racing series 2020: Liam P2 vs Yuki P4

其實同期嘅貴賓先至最有潛力,可惜衰無錢,無背景,無運。仲要衰直播講錯嘢.......
而家睇返舊年星州粗個大炒都仲覺得有啲震撼同少驚
https://www.instagram.com/reel/C4D9uhrI_xv/
入咗F1之後影得最型嘅相
氣:
泰:
佩:
個人有自信左
除左Max有邊個唔係被炒邊緣
Paul Ricard嗰種物料有冇可能係其他賽道普及
一沖出去就damage到條軚

不過當然,澳洲呢d街道賽run off位置少又好難搞
貴丫嘛
兒子生性快多3,4秒 素狗應該一早歸西
https://youtu.be/PxlvicS-4M0?si=NEqZq_BdMRvVnNdo
雖然係街道賽,但你細心留意下,佢草地/碎石/石屎 run off area 都好講究

草地代表你有失誤但唔會受懲罰,剪下草算啦 (第一彎同尾彎,仲有兩個唔記得幾號)
石屎 run off area 就係俾你衝出去都冇著數,磨平埋個 kerb 都冇所謂,好似 turn 4

石仔係 turn 3/6/11 , 呢幾個都係超車重點位,即係叫你班友醒醒定定,無把握唔好亂黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞