[F1 is a joke] F1 2024 澳洲站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
第三場咋
舊年頭四場都好好㗎
屌,你岩你岩

過左 Miami 先再講
如果照用gravel但係整深d會唔會做到好d嘅減速
https://www.youtube.com/watch?v=lTuSaXGU5TU
九點準備有L佬飛機片睇
toto: 你幫我搵番個 又唔care架車廢
因為red flag佢變咗有分拎
而家似乎風頭火勢
連啲好傳統嘅車手評分專(磚)家都開始動搖評高咗和牛啲分
車隊要熄車都唔好係呢兩場喇
返imola啦

https://twitter.com/wearetherace/status/1772224367063073173?t=MflV_KblGj8RqwulpMr-Tw&s=19
Edd Straw呢條撚樣居然評和牛高過牛奶
其實和牛未必甘心做二仔車手
佢唔去大牛過AM去激發下兒子仲好啦
兒子可以仲點激發
屌,睇翻噚日素狗呢個傻仔炒車果段,點睇都唔覺大頭有問題喎,呢下咁都叫brake test?大直路重brake就話啫,呢下係入彎喎,收慢少少入彎都唔得?邊條白痴賽例寫唔可以用低啲嘅速度入彎架,邊個話只可以盡油門過彎架,咁都要罰不如響個賽例寫明只可以直路drs劃火柴算啦
如果當初NDV係因為歲數唔輕27歲發揮唔到實力又冇潛力而88
咁4慢少時間過NDV就更正常

講到尾細牛就係要潛力 用黎睇邊個夠料上大牛 而4慢已經34/35都冇咩潛力要證明
相反自從離開左大牛一沉再沉證明到完全冇適應力就真
佢去AM肯定俾唐仔恰到pk
分分鐘衰過而家
所以我深信個報道係9up
RBR daily 好多流料

horner 炒左未 而家直頭無聲氣
題外話
F1 official app Williams 無左沙展
宜家已經fix 左
我自己覺得大牛幾次有自家青訓配max效果都麻麻, 所以除非搵到另一個max/ vettel, 否則又係玩一季半季就宦郁人, 倒不如搵d上o左年紀, 有一定經驗, 又明知唔會拎WDC, 肯為錢/分做阿二的車手好過.

當然如果好似上年咁maxd分都多過第2,3名車隊總分咁就搵horner自己揸都無所謂
素暫時都冇咩地方好去㗎啦,真係專心揸車啦,同埋Benz都要有個人長坐。
呢兩年個位都仲叫穩,不過係咪真係擔到大旗就有d保留,尤其後面kimi仔隨時彈起。當佢繼續留低都可能變2號
本身大家期望佢可以贏咸,結果睇落又未到,55波又好似未夠,仲要耐唔耐就整個新加坡嗰啲mistake。
以後SC restart 頭車可能要舉手示意比其他車手知佢幾時開始衝, 伸5隻手指咁逐下倒數, 否則一陣又俾人話引發撞車危機...
Is
反而我覺得簽大頭翻去結果反而打沉咗兒子
佢知道自己同冠軍級嘅車手實力差距係幾多連團火都冇埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞