[F1 is a joke] F1 2024 澳洲站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
今年有冇機會用呢張圖呢?
紅牛果然殺人不見血
不過四慢呢三年既表現,真係好難幫。
睇黎佢都係收得皮,除非有其跡出現
大頭呢D老司機 佢玩入彎慢唔係落重brake. 係人都知佢唔想PR63 入DRS zone 過佢。

PR63自己手車渣 星加坡已經表演過一次
其實佢既故事可以套落去打工仔度。 係大公司做得好但上唔到位 過檔去證明自己 先發現其實係公司產品勁唔係自己 想食回頭草人哋都唔要你

File 都開唔到
咸蛇係clean driver 點會做呢啲咁低莊嘅事
佢話踩兩下brake就可以整到d dirty air出黎令後面炒
咁成班aerodynamicist 炒得啦
仲用一堆翼仔, endplate 太out
全部人去曬整個brake咪得
直情連個frontwing都可以拎走
新西蘭消息

四慢呢鑊都真係畀人兩面夾攻
https://www.facebook.com/share/v/wwdMAxq3Eunr7Ycj/?mibextid=oFDknk

係喎屌,尋日其實應該要去埋Lygon Street睇
唔係好明新西蘭個關係
Lawson咩國籍先
樓上講大頭自制尾流,matt 都話今年直頭唔記得有咩過車鏡頭

澳洲站好多位,好似 turn 3 6 11 其他賽事都好多精彩鏡頭,V8 牛咁大架一樣多,只係 F1 冇

過左兩年班工程佬又搞到尾流一大堆冇過車睇,真係 cls

https://www.instagram.com/reel/C46GRxFtXma/
屌佢老母嚇到賴屎

講緊本身佢地差距已經十秒
所以尋晚素狗係咁叫red flag真係明
果個位有人收唔到就真係收素狗工
連續兩年都係有車彈番出賽道
呢個位有冇得改呢
車底一撞,電池同油箱係正 cockpit 下面同後面
街道賽係咁架喎
取消 gravel 好似 turn 5 用石屎咗咁就唔會失控,但個個會偷雞拉直條出彎路線
仲有嗰個位啲欄夠唔夠位整到同條路平行?而家咁真係同以前Spa 上完斜一樣咁危險
horner仲想保送佢入redbull
台狗冇腦無論咩運動啲fans好多都中度咁
真 咸蛇要做就tap n go
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞