[F1 is a joke] F1 2024 澳洲站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
我覺得佩狗特登輕油等第一輪pit完死擋都無ICE Man同保齡球子咁誇張
2021真係場內鬥到場外再各種超技術拎曬出嚟
你有冇睇架?
咁當年架Lotus有d料到嘅,哥桑都上過幾次pod
記得四萬養胎個陣奶係追到又有出口術想TO
保齡球呢下真係痴線,一次過送哂對家上路
又咁講 如果anson lo知後面果個係max/咸sir
應該唔會夠膽咁玩
因為佢知道一個癲佬會攬炒 另一個會tap and go佢
我五章野既話 max 應該有十一罐
Lm
馬莎唔係國藉,應該唔會有機會入去傳承巴叔

佢係成個人都差咁啲野咁
set得勁靚仲要後面有埋阿粗Spare
不過㺂一個人可以盡興加埋Anson Lo拎㗎雞車死頂 益咗On9con拎分冠
紅牛又極速整車出得返嚟拎返一分 最後先拋唔遠可以同分入尾場
不過個場最傷都係廢圖唔夠油
21年入坑的我好懷念21 而家有時都搵番21年highlight睇
沙地個永遠完成唔到ga神圈
邊有可能
好彩出世早,個時啲體育都係單純追求 faster higher stronger

而家硬係覺得啲大型體育賽事都變左質咁
無啦 人大咗自然會諗人背後為咩 應該同時代關係唔大
以前F1咪又係一身煙草酒廣告
中小學時都仲會天真到以為紅牛Sponsor 體育真係為體育發展

得兩個波段都揸到咁痴線
Max/咸蛇應該睇得穿大頭呢啲超技術
有人講過佢地可以避得開既同時可以開埋radio一路屌一路揸
都係嗰句啦,永遠都唔會質疑HAM揸車嘅技術呢度仲要最大HAM fans區
佢真係好鍾意揸車
2023 monaco完成左
你講邊樣先
得益?牛奶先係最大得益者,冇炒車嘅話佢未必有pod
跟唔跟到?牛奶由頭到尾冇入過四慢DRS,點都唔叫跟到
但沙地個個圈 大頭個表情 我會記得
Everybody is Ferrari Sir Lewis Hamilton fan
上季大頭見自己部AM性能砌得贏平,有幾場同喊直接係入灣位鬥緊個時都讓左比喊過咗個灣先,等儲夠電開埋DRS先爬翻佢頭,呢d咪經驗囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞