[F1 is a joke] F1 2024 澳洲站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
全職實況主
自己私人飛機都要打機
人地上私人飛機揸波
佢上私人飛機揸車
成日都話,根本Kelly只係搶盡一切時順便搶埋
max講過
“when i like get to the room, the first thing i do is like instead of unpacking my bag is actually unpacking my laptop and making sure that my wifi and everything is working really well”
我諗佢應該中意esport多過f1
個個都equal car 仲要唔會有死brake死engine依啲突發因素
佢去到上海會唔會發癲
esport 無得set 車?
我講緊得益係四萬,屎落好似Max DNF佢先執到個分冠
明明四萬一起起步已經食住Max,大牛柒pit 佢都基本上無對手

果場四萬大把貨,奶撚有機咩
叫春就有機

有印象佢radio叫過話追到4慢叫TO swap, 4萬之後加速

錯左唔好打頭

碎片可能心諗他朝君體也相同
唔係。喺Silverstone之前咸冇赢過,差榜首10分,Massa帶頭,之後Kimi同Kubica。但silverstone落雨,Massa轉咗六次最後P12定P13完賽冇分,咸第一次赢車上榜首
LEAVE ME ALONE, I KNOW WHAT I'M DOING!
講得益,當時Lando 應該係帶緊頭而四萬pit 咗,唔係因為炒車出SC 佢無pit stop advantage
所以其實最蝕嘅(純講pit delta)計我話係四萬
仲要09年架BMW Sauber完全唔掂
原來修哥係真
我覺得係貪Kelly 唔會阻住佢揸車
個場有冇層層疊Ric都係p1返黎pacing 後面max應該快少少但是又過唔到 Ric又pit先防左max undercut

個場算係4萬代表左 max係後面食晒dirty air 又傷胎又過唔到
其實我覺得唔出奇
尤其是連續彎既路段,上一隻彎同下一隻彎可能得零點幾秒距離,唔靠肌肉記憶應該會反應唔切
就算23 monoca個圈都冇得比衰左最多咪贏少一場分站

21沙特個圈衰左係講緊影響拎唔拎到wdc
因為ric個場everything under control 收慢少少養胎又可以射d dirty air比後面食胎 橫掂後面都過唔到車
想睇佢地合埋眼揸一次sim
咸既 natural ability 好高
當年 YouTube 堡同 prost 一樣好叻 set 車
但咸係求其俾佢野佢都可以發揮 95% ,佢個 range 可以好大
佢係 radio 屌柒個時架車可能真係唔好,但佢可以一兩圈內調整左揸法擦紫圈

可想而知今年佢架車係幾唔岩揸
個陣四萬贏左呢場我都仲覺佢係懷才不遇
依家就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞