[F1 is a joke] F1 2024 澳洲站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
q2 out
double dnf
俾人屌上天

fred 好似車厘龜
其實佢揸咗咁多年F1都知咩料…
穩定嘅中遊車手
以前聽同brad d radio好好笑
stroll一早見哂頂
cannot unsee
一來佢係老屎忽
二來對家架仔重慘
畀人輪大米
猜皇帝咩屌
一陣佢自己到先又無人理佢
美式賽車真係唔識欣賞
屎刁活幾時開始叫的
我懶啫 唔記得咗裁判嘅英文點串 同個時唔記得「裁」字點打
Material 咁計
只要佢地搵到適合嘅液體/氣體去simulate 空氣就得
細車唔準係因為同樣用空氣去做
就係相對上重力、mass、density 會唔準

可惜應該係冇咁嘅氣體/液體
因為我都識咁諗
佢地rnd 冇理由唔識
諗起上季兩個風火輪
請大哥根本冇好處
鬥牛、鬥獸場意識
2星期之後日本
2星期之後中國
2星期之後Miami
2星期之後Imola
下一個double headder要到差唔多兩個月後的imola-monaco
懷疑架仔心態係習慣畀人睇死
未必知畀人睇好應該點 handle
始終有浸 junior味
兒巴:我唔係咁睇
文盲發現
Steward
記住有個ward就得
輕鬆
The Ok button is the Pit confirm button Brad定係掉返轉
不過牙粗應該唔算穩定中遊 中遊應該係但穩定真係窄啲 雖然佢唔睇鏡都算少有大炒 但明明架車可以穩定攞分佢都係會唔知做咩就落咗得分區外
應該關Reynolds number事
同埋現實中material damping對件零件的影響(例如海豚跳)冇得就咁用縮小版嚟模擬
Fred哥次次都似想整死佢咁
https://www.coppergateclinic.co.uk/about-us/news-pr/alcohol-before-and-after-surgery-how-long-should-i-wait#:~:text=How%20soon%20after%20surgery%20is,were%20prescribed%20by%20your%20consultant.

How soon after surgery is it safe to drink alcohol? Following surgery it is generally advisable to avoid drinking alcohol for at least two weeks, and even then only after you have finished taking pain medication and any antibiotics you were prescribed by your consultant.

似乎有人搵過,因為google "can you drink alcohol after appendix surgery" 既第二個suggestion 係"Can I drink alcohol 2 weeks after appendix surgery?"
成日打拉利親生仔面
你咁好成績咪啫係話我落錯決定落9我面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞