[F1 is a joke] F1 2024 澳洲站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
轉返廣東話係咪叫龜頭?
撚屌。
意思上應該係撚樣
其實主席都幾好命
紅牛領先咁多
Q炒極都正賽返到p2
基本上車手第2就冇人理佢慢過max幾多
安安全全又一年

之後個啲就真係要push盡交唔到貨就即雞
四萬間唔中就會整場勁
可能下場又I never left呢
冇啦,Imola嗰次spin注定佢要收皮
個list越搞越長

How does George crash out in a race, conditions;
1- Sainz wins the GP
2- Lando podium
3- Last lap of the race
4- Next race is a JapaneseGP
5- K-Mag with points
6- Crofty saying “you can hear the cheers of the crowd”
我記得角仔個期F2都算人才濟濟,有illot、Shwartzman、支周、舒仔、Ticktum、Pourchaire、Drugovich、Mazespin,都可以第一年就P3,係21年唔係好適應F1就俾班英國佬睇死到而家
間唔中先整一場黎睇 都搞唔掂架喎
唔穩定/穩定地差 都係個炒佢既理由啦
7. Max has a shit race
Lm
Ticktum 是咪曾經被睇好
難怪素狗咁緊張嗌red flag
唔係為咗分
後面果個係兒子嚟
唐起上嚟t bone撞 命都冇
睇咗2020 F2記錄片 chase to the dream
唔知點解後面幾集睇到我覺得好老尷

Anyway, 廢老當年話和牛快過舒仔,Carlin唔係成日壞車嘅話Yuki先係F2冠軍呢句話人人都當廢老痴線
Shwartzman 都係,嗰陣啲英撚瘋狂吹奏佢上拉利
頭先放工落渋谷經過

佢都曾經係牛棚幻幻, 2017同2018澳門F3冠軍,2018FIA F3 P2
但呢條友嘅TR仲多粗口過和牛,試過話和牛‘stupid little bloke’,去日本SF又無貨賣,畀廢老炒咗
後尾去咗威記青訓都仲唔收口,係Twitch恥笑goatifi用錢買位,畀威記炒埋
最終流落到Formula E仲要大陸車隊收佢
Shwartzman 2年F2嘅成績都算唔錯...
而家有WEC佢楂法記算係咁

呢個國籍出事
2017 2018 B2B 澳門冠軍真係風頭一時無兩佢最後一季F2 知自己冇得撈之後啲team radio 好撚好笑前面炒車佢報新聞咁報,自己架車有問題就煩過HAM 10倍,贏嗰陣就串過RB 年代Vettel

仲有佢其實唔係好鬼有錢,仲要F2期間老豆中COVID死咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞