[F1 is a joke] F1 2024 澳洲站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
自膠 記錯
好似係拉斯維加斯
it’s all about the car
兒子生性
Jim Clark 啲故仔癲撚到
ching 你有冇五張野…..
笑左
事主上左水
但以到卡好事
唔知有冇人share過 不過有平治裙底睇
https://www.reddit.com/r/F1Technical/s/ewl1V6PFDc
保路斯當年好似有講過 冼拿手車 係唔要命咁渣法
你要過佢 自己都要同佢鬥唔要命

依家有aws 我地睇到架車仲差幾多cm就hi到牆

當年冼拿炒車 就屌護牆移咗位 佢自己唔可能冇神神咁hi到牆炒車。最後有人睇個護牆之前有人炒過 重整後 移動咗幾cm

印象中 好似仲有壞波箱 得2個波 照贏車
當年 點解屌後面。

今年 頭哥 係前面又比人屌
max 剷上ham架車上面 又唔計
仲有冼拿揸濕地係無人之境
真 要學下sainz做場上策略大師
靠拉利個濕鳩策略組真係送頭
㺂自己有藍旗又要夾硬淨係讓一架 之後唔留位夾人上Sausage Kerb 個下層層疊真係自己申請
一圈快人兩秒,舒麥加又係咁,班友傻架
冼拿,舒米,圖,咸,max 都有一個特質,水地快到癲

max 呢個 live 睇到嘩嘩聲
https://youtu.be/wQCeQKQ7_vI?si=bv9l4uEAywoulbuJ
呢單真係好癲
佢揸完之後係連起身落車都冇力 上台都舉唔起獎盃
完全係燒到盡哂
作為競技娛樂嘅仲裁機構,其實好難唔結果論
FIA所謂嘅唔結果論只係話判詞本身冇結果論成份,唔代表仲裁本身冇
應該唔係blue flag
咸狗未比人lap / 就比人 lap 點會出 blue flag
search 野個時搵到高登啲舊 post
當年咸同yt堡攪炒

https://md.hkgolden.com/view.aspx?message=6375852&&&&&&&&&page=18

可惜搵唔番個時 2008年 巴西站,睇番都老監,個時大部份巴打都係想咸嬴,完全係種下禍根要鞭屍
平過買一隊英超大會
出pit叫人讓車唔係都係藍咩 定是我記錯

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞