[F1 is a joke] F1 2024 澳洲站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
應該成90度,俾衝出黎既車直插
我覺得佢自己都有好大問題
一轉左車隊就唔識揸車咁
佩狗同Vettel轉左新車隊 都係用4-6場就適應到
佢一去左雷諾要一年多時間
然後又去麥拿倫,去到McL直頭唔知點
雖然我自己覺得佢重有貨賣,但真係只限大隊
佢只會愈渣愈頹係細牛 加上而家放晒風 再係咁就898
我覺得佢下場分分鐘push得勁 會炒
呢個問題只會一直存在
大隊有資源有人才就愈黎愈勁
細隊無就追唔上
唉 部車又縮唔返細 aero又影響晒跟車
都唔知鬥咩 希望今年拉利生性有得fight下
因為齋戒月同準備開齋節
要格硬靠改例先搞到
呢鑊喇叭狗都補佢唔住喇
自己又衰性騷擾
26年又冇Honda PU
應該到收皮時間
settle down準備打機
今季認真無咩做錯野
我覺得呢件事都show到
新睇既人係真係on99
全部都係以結果黎睇件事
講真 羅素技術唔夠先至引起呢件事
即係呢個問題7-8成都係佢自己引發
大頭只係用佢方法去阻止你爬我頭 亦係純技術
換轉係羅素 佢自己都會用佢既方法去阻人爬頭
只係技術無咁高超姐
所以而家睇新果班人過車最無引
開drs過車 再唔係force人地出去過 完
有幾多次真係有技巧有技術咁去過

btw 我見好多大陸仔同台灣人都覺得係好唔合理既
都覺得呢次on99 真心唔知而家fia做乜9
而家正正個斜度係撞番出黎就一定出路面
但街道賽真係無法
唯一就係做一個軑牆成直線,直屌埋去
去老秋買下手制
Agger講真有tactics去守有咩問題又唔係專登brake test引佢撞 21 Abu Dhabi主席都收油拖咗咸5秒幾 唔通又要罰咩
我中立少少,覺得素75%大頭25%

如果大頭無篤個下油就 100% 素問題
佢 lift and coast 我都覺得 ok
但 brake gas brake 個速度係直路咁變速,由 270 跌到 210 再升番 240,有少少難睇
我覺得大頭係衰左係入灣前果段路仔踩左一下brake姐
如果唔係我覺得係慢左入灣 但都無咩大太問題既
不過我覺得呢個判罰都係on99
exactly
冇個下我就一定撐晒大頭,而家就覺得佢明陰鳩素

不如咁講,無反車佢就一定唔會罰,所以我覺得因為嚴重性去罰係 on9到爆

而家只係過咗初一 未過十五
大屍未諗到新招啫
琴日果震係度ff
如果下年平治搵大頭+Vettel
擺羅素做後備
咁下年一定好有睇頭
今場要贏第二名兩個圈
Goodbye and thankyou 4慢
200 幾車埋去肯定七日後先返到屋企,
呢個世界又會多個孝子賢孫
唔會咁絕掛

醉片都有半季玩
罰都唔係罰S/G
特登去左影仲要唔只我一個,好多鬼佬都去

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞