Nikon 討論/貼圖區 (27) Nikon收購RED

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
咁我應該買40
廢事咁重
真 睇完白卡佬條新片 講到自己幾犀利
最尾都要攞個尾彩叫人收手 話人唔夠佢玩
口吻十足十啲老mk
白卡佬on9還on9 佢都叫自己做自己嘢
但係豆豉眼自己撩交打搞人之後出嚟扮victim賤撚過狗
成日討論個班傻9私怨jm9
佢個肚腩太突出啦
當時SP 同膠攝互片
SP Post 一條片話調色有問題
而條片主角係膠攝的朋友&學生(有情緒病)
仲特登放個女仔大頭
所有人集體屌鳩SP後
SP 局住扮道歉,但再放多次大頭相
其實zf同z8個像素算唔算差得好遠?
咁 Leo 兄話 sp 喺 YouTube 笑佢又係咩一回事?
Leo 拍左條片
SP 照抄 Leo 拍左條一模一樣的片 廣傳恥笑
比自己fans 圍爐
點知傳左去Leo 度

之後SP cap 左Leo 一段說話 段章取義 扭曲事實
Leo 段野好明顯講返以前 同事比人打,佢幫拖自衛反擊
SP 就屈佢黑社會 暴力 恐嚇,扮受害話要報警
(未報,大隻講,引fans 圍插Leo)
Leo 揸槍條片?定係第二條?
更正返先..果時SP彈起...壓住膠攝

唔係"所有人"集體屌鳩SP
係大把人撐SP掉書,嘈50.1香港製造等等

果時連登post計埋我得3-4個人係反佢做法
(話各有各做又咬其他channel,又燒埋同膠攝熟果個女仔)
然後一堆SP粉仲撐又話報海關(香港製造)又話起底

係去到SP放女仔相+女仔自己講佢有情緒病SP都未say sor
咁唔知係咪我玩到話sp人身攻擊都玩得咁不如起返SP條女底
佢先係差不多時間say sor

*利申:非膠攝粉,係睇唔過眼靚妹都恰先出聲
咁又唔係
24-200 喺85-135 呢段光圈細啲

原來係咁
笑下,留comment 都算
笑到要自己出埋鏡
一個"行內人" 照copy 一條片
玩鳩個所謂業餘"呀叔" 玩到咁串
都好撚得閒,SP係咪無乜job 做
更何況佢自己啲相都好一般
個白咭Leo大師次次出post都係「神作」
仲要大家對佢只可以讚
唔係讚嘅留言大師一律屌柒人
仲要唔知邊度嚟嘅自信 高高在上咁「教」人
唔玩鳩佢真係對唔住自己
咁似伍蛇
不過伍蛇係直接block人
你試下去SP度屌佢d相?咪又係一鳩樣
豆豉眼自己又唔係大師 影得又柒 串乜柒人
扮曬大台 品牌唔借機比佢 屌足成年
屈尻人 扮受害者被害妄想症
根本兩邊都係白卡
同樣既說話同返SP 講一樣啱
佢Base ISO 條片 咪一樣高高在上 自己個講法無錯
點知自己柒到del 片扮無野
原來係咁
https://www.facebook.com/share/p/GsLLFaK27BvbYHcz/?
豆豉眼個樣幾撚賤丫
自己拍片笑尻人就得
人地屌番佢轉頭就屈人黑社會恐嚇
真係相由心生抵佢死人樣咁撚樣衰
你欣賞過Leo大師嘅作品未
我就唔係幫SP
純笑尻Leo大師啫

其實而家哩個post我都仲見有幾隻sp fans係度扮中立
妹妹仔都搞就知sp哩條撚屌幾撚仆街啦
果時佢引撚曬佢班小學雞fans 去妹妹仔個page度屌人就真係恐嚇喇
而家屈人恐嚇佢 扮受害者
人地nikon唔借機比佢 就屈埋nikon老闆識黑社會
真係以為自己係大台咩
又幾Fun
邊撚個咁撚得閒理果個咩leo
跟本就係nobody
係得sp同佢 d fans會咁留意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞