萬事得Mazda 車主揮手區 (23)

1001 回覆
26 Like 1 Dislike
我睇7座車係想要7座
咁撚大架車top trim得6座
On9 Mazda
CX70係5座
你要有third row就要睇CX90
至於咩trim可以坐幾多人先岩,詳情可以參考X7
我知
純粹講緊Mazda on9
不過都因為佢on9令我避過無限recall輪迴
Phev 冇lane keep assist有時真係撐唔落Mazda, d決定永遠都奇奇怪怪
Cx70 縮翻5米內應該可以變top selling model
CX-60?

如果有CX-50外觀同體積加直六FR底盤,我即狗衝。
北美冇,cx60太細同cx50撞,本身大好機會出架大版cx60 (cx70) 但就cut cost 出架cx90五座版
想問下個「士把拿」logo 係提我黎黎要做 service 定叫我盡快去做 service?

Cx70真心戇鳩
懶到咁cut走第三排凳又一個新model
提你姐
自己計下係咪夠鐘做
本身預左41k km 做既

Between唔該晒絲打
Cx60/70/80/90 全部換少少當新model
無資源不如出慢啲
出四部倒模車on99
咁BMW都on9?
佢話係有,不過Mazda 個LAS係廢廢地
我唔理佢叫咩名,我就係想要大尾箱,再cut晒啲chrome,啱晒我
人地BMW有得比你揀bench定captain chair 2nd row

Mazda唔理 淨係覺得人買top trim一定係captain chair

邊個on9 d??
想問下各位意見
決定咗買CX3

睇緊28car盤
有2017,18年2000cc,7-8萬左右
同21年後1500c,12-3萬左右
各位巴打有冇咩建議?
cx5好d
我同老婆都細粒,中意cx3細細隻
香港地車多路窄,我技術唔好都係細車好啲 唔想周圍畫畫
係,我見大部份盤都係前期手制版
巴打知唔知前期CX3好唔好揸?

都係因為咁先二揀一,話晒都差2代
之前去左宏益試咗架1.5
一上斜佢就落波扯上2,3000轉
雖然未感覺到話好唔夠力,但心諗下下一上斜都咁扯高轉都幾鳩屎

不過又覺得1.5會慳油啲,所以仲未決定到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞