萬事得Mazda 車主揮手區 (23)

822 回覆
25 Like 1 Dislike
師兄識日文? 可以參考返
https://youtube.com/@hidepon?si=Lnodfx5A4IoOxdKb
買完兩個月先announce cx50
鐘意cx5個樣多啲
唔該晒識揀喇 CX-5 二手市場多好多選擇 唔洗再頭痕揾60盤
唔該晒
你地有冇裝mazda個app?
Yes
應該睇邊個?
呢條友我覺得還可以 大部分野都算正路
條條片都clickbait title
條條片都嘩眾取寵講到咩牌子車都易懷易壞
但轉個頭隔兩條片又會話果個牌子好好買
到最尾都一定講Toyota Lexus先買得過
入到去全部廢話 完成唔覺得佢係識整車
教人整車但錯嘅 Reddit成日屌鳩佢亂教人

我唔明佢YouTube點解咁鐘意推佢d片出嚟
已經block左佢channel都一樣會見到佢個衰樣
把聲真係好撚嘈
Car care nut 講得好深入
但略厭佢講得太慢太長
(好似本身係Toyota dealer mechanic)

Savagegeese 都幾好
(Honda fanboy)

輕鬆啲嘅睇下throttle house

其他review嘅我都係當廣告咁睇 (實際上都係廣告)
佢把聲算我都唔講
佢啲片內容可以90%同個title無關完全九成時間off topic吹左唔知去邊。
有時就吹到片中後先入正題dum波鐘。
已經唔再click佢啲片睇
岩岩出車,中間個12v 電源個蓋 開極都開唔到勁難開, 搞到依家仲未裝到 車cam
電箱唔係係副駕腳邊咩
我諗住插點煙器咋,但就係開唔到個蓋
點煙走唔到暗線 你嗰架咩黎
點會走唔到線
跟住glovebox再去A柱上去玻璃頂咁走
得架架都係咁裝
2024 mazda 3 sport

我上網睇好似係直頭cut 左😂
12V邊會cut
Mazda2 係咪近幾年車都會有CarPlay
買條Dongar cable可以係鏡到攞電唔使咁大條明線 不過會無parking mode
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞