叉電器/叉電線/尿袋集中討論區 (13)

717 回覆
3 Like 7 Dislike
基本上要出得140w都係有需要先買
得10000個d冇乜用
回收左喇
apple/三星咪一樣爆炸過
要買都唔買佢除非你一定要行貨比佢撚
冇水線,插電會重新分配
綠聯隻300w有真水插電唔會斷電重新分配
緣來是妳之前又話用過5-6隻anker
原來真係傻鳩白卡黎
佢搞到自己好似Anker代理人咁,我都費事覆佢。話Anker長保養,老老實實,我唔係驚佢壞,我係警佢爆炸,哪怕1萬部有1部都係,你畀終生保養我都無用。
一般用家好少攞保養嚟講,我唔知佢係唔係打份工。
真,買都係想黎叉電腦
Satechi隻165W個餡同大陸隻龍蓮好似係一樣?
其實賣得國際市場既大廠有邊間會冇安全認證
買得第三方都係預左買大d次叉幾樣野多
你話25/30w夠用同56k已足夠有咩分別

尿袋就真係睇人需要啲乜
但我覺得今時今日隻普通尿袋出唔到65w都係垃圾
前面條傻鳩話佢買左5-6隻anker用壞左呀嘛
正常人你壞唔識拎去保養換既?走去買返同一隻5-6係咪智障呀,一叫佢拎證據就發老皮block鳩人

買第3方配件一向係睇價錢同保養架啦,你覺得會爆咪唔好買唔好用囉又唔係拎住支槍指住叫你買
你個得個名臭姐,人地鬼佬覺得冇野喎
做咩踢爆人地間oem廠喎
係,同Xpower個隻都一樣。以我理解係Satechi出先,代工廠拎同方案換個殼自己又出一隻,之後Xpower拎埋嚟貼牌。就算外國牌子都係難逃Made in China
更複雜嘅係同一個牌子都可以有部分係自家設計,部分係貼牌,semi-custom都有,代工廠都可以有好多間唔同
你前面先推介隻成120us既外國牌子牛比人原來都係同隻298hkd既xpower 冇分別
都係同一間代工廠
有冇人用緊牛魔SQ3080X
我部電腦battery capacity得返4000mah
但係個尿袋有28800mah
但係由零叉爆已經用咗50%
係咪個尿袋壞咗定正常
正常,電腦電池電壓高啲,同埋有轉換效率問題

請問有冇邊隻可以插線超快充(30W以上)既MAGSAFE尿袋(主要用黎係痴住機背)?
用緊S24+,機殼有磁吸,想要個可以插線快充既磁吸尿袋
Anker 由2015日本代購已經開始買,到近年愈來愈差
Anker 以前都用三星電,近幾年已經轉曬大陸電
你入面d電要升壓去做快叉
升得越高轉換率損失越大
唔會有得咁玩
通常貼係上面就會用左無線充唔比你用有線
原來sunpower係大陸電
又學到野
唔係話質疑你呀係想問清楚呀咋
想知點解一間質素越嚟越差嘅公司amazon jp個產品評分點解仲係咁高
想問下你點睇其他品牌既燒牛事件
龍蓮自己有冇拎認證?
ROHS嗰啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞