叉電器/叉電線/尿袋集中討論區 (13)

720 回覆
3 Like 7 Dislike
用緊nitecore nw5000 感覺良好 磁吸夠力 不過好似未夠薄
啱啱睇咗好似唔錯,你咩手機,可唔可以充爆1次?
iphone 14 pro
可以叉爆一次
個尿袋你買果陣幾多錢,同埋係邊到買㗎
$360 網上同group啲人買呀
想揾個magsafe尿袋叉iphone
大陸有無邊個大牌子信得過?
見綠聯有隻寫用iphone同款電,不過都出咗大半年,係咪等佢出新再買
非大陸牌子又有無推薦
問漏咗,佢充電速度快唔快?
你部手機充一個鐘可以有幾多%電
https://www.magic-pro.com/products/promini-gs200-quad-type-c-gan-desktop-charging-station
產品規格:
輸入: AC200V-240V~ 50/60Hz 2.5A max.
嘩屌巴打唔講我都留意唔到
呢D產品預左旅行用,點會唔出世界電壓咁撚大整古?
預你唔去日台美加?
GT series先係旅行
無記得咁清楚正常速度咁 不過好易熱
Mox玩半價好似幾抵屌咁喎
*Momax
明白
無記錯星際有間舖有現貨賣,都係$360咁上下價
最近買左Belkin呢個2合1 Magsafe充電
佢寫要求只要30W
https://www.belkineshop.hk/products/2-in-1-wireless-charging-dock-with-magsafe-15w-boostcharge-pro?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw2a6wBhCVARIsABPeH1tYYSXsrpP4zrxU8sCbCAGzJMdXm3gw6xYcO_RPrYpMevVtkCth3CYaAumyEALw_wcB&variation=6597e4821a0855de767a28ca
插呢個本身用開既65W Pro Mini充電器
https://www.magic-pro.com/products/promini-gw65v-dual-pd30-qc-gan-65w-wall-charger
單獨用就用到
但一插多個port就用唔到個Belkin充電
(明明USB-C1寫最小都有45W輸出)
點解會咁?
攪到唔知就算要再買個新充電器都唔知買邊款好
Belkin依隻幾好用
有無插錯窿
應該冇呀 咩窿都試晒
原本諗住呢隻幾靚仔又細先買
點知咁麻煩
又要可能買多個充電器
我都用緊65v, 多port 時c1 仍然出到30w 以上
懷疑係咪belkin 揀擇
想問下檯面用有無啲咩叉電器好用
會用黎充Macbook/藍牙耳機/鍵盤/滑鼠/平板
唔會同時間叉曬咁多樣 有無啲個樣好睇少少
都係想個檯面少啲線睇落整齊啲
白色就Belkin 200w
黑色gs200/240u
想顯示埋w數就EGO EXINNO 180/300w
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞