叉電器/叉電線/尿袋集中討論區 (13)

717 回覆
3 Like 7 Dislike
連接 USB-C x 2, USB-A x 2:

USB-C - 38W

USB-C - 38W

USB-A - 12W

USB-A - 12W

4部一齊差會咁分,你夠火數咩
都應該夠嘅,因為主要都係兩部iPhone同時叉,四部一齊叉嘅時候有兩部各12w其實都可以接受(因為極大部份時間都係兩部電話兩隻錶咁叉)
不過如果有四個port 可以30-40w同時輸出都希望可以介紹吓,不過自己想要用電線連隻牛而唔係直插入牆嘅牛,因為日本啲兩腳插頭好鬆
我都係用Apple原廠嗰隻MagSafe 尿袋,都ok嘅,我係擔心呢隻叉電器太重同冇GaN,唔知會唔會有更好嘅選擇
點會睇呢d舊野
是但一隻200w gan牛都好過佢
GS200算啦
我都覺得有啲舊,有冇推介嘅GaN牛?
mophie speedport 120
買200-240V去旅行咁大整蠱
幾正👍有冇2c2a gan牛推介?
BoostCharge Pro 4個連接埠 GaN 108W 快速充電器
唔記得咗
自隊
但佢兩個usb a 得12w shared… 好似我一開始問隻anker仲吸引咁…其實gan牛除咗重量同size,gan牛仲有咩優點?
同你一樣情況,屌左隻mophie 120w ,依家去勁爽
有d型號唔預你出國用
去日本係咪應該買smartcoby?
我想買隻磁吸尿袋用黎充iphone多

我上網見呢啲好薄,又有5000夠充爆一次手機,我想問呢隻買唔買得過,定係有其他好過佢既磁吸尿袋
我想盡量個尿袋可以薄啲
屌你老母,千祈唔好買momax無線尿袋
https://lih.kg/3515418
QI2有邊隻尿袋推薦
真係唔使太大電量,個尿袋本身夠薄,夠充爆部手機一次就得

PS:13pro max
我見佢都係屌緊個size唔啱
我用緊13pro max應該啱size
不過有師兄話呢個充唔爆部手機一次
同埋呢個牌子又話係淘寶野,如果我想買磁充尿袋,揀邊啲牌子好
報告返
最後都係買咗verbatim 65w 3 port貪佢有埋usb頭叉其他野 再配咗條momax 100w 2米線
開心使用中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞