叉電器/叉電線/尿袋集中討論區 (13)

720 回覆
3 Like 7 Dislike
即係買10000mah嘅多數都叉唔足?

如果係嘅﹐要叉足就要買10000以上?
見到個牌子 睇都唔洗睇啦 自己google吓
你仲未明講明的 就係睇你部機當時幾多電量 個Supply出幾多V出嚟 你越低電量就緊係越高V幫你快差啦
(3.7V/(supply俾出嚟既V數))x 10000=差到幾多電量 明未?

之前我以為條公式後面個V係固定
請教下type C線有無介紹,都係叉下iPad嗰d
維簡 TB4 240W
如果唔介意淘
如果你叉電個電壓係固定的話就係
感謝🙏🏽
感謝
pro silm 98%->53%
叉咗90分鐘 iphone 15pro 35%->100%
邊個會嫌電量多﹐但20000以上好重﹐又大舊
如果20000以上可以同10000以下同嘅大細重量我會優先考慮
買左個v 記67w。兩個窿都插線就上唔到超快速充電既 要單差先有
如果你插曬2個窿
你部S24 Plus一定要插C2個窿先上到最高45W
都係唔得。 C1 一插線。 C2 就上唔到快充
爭嗰幾分鐘無謂執着啦
你買隻錶返嚟睇吓你有幾可上到45w
舊個隻牛。 C1 插左s24u. C2 直頭唔叉
希望新呢隻唔會
你部電話由幾多電開始叉先?
我用Vervatim 100W叉iPhone Pro Max 30%以下先上到27W然後keep住跌
正常唔會一直用Max W叉
50幾% 開始叉,我見accubattery (唔知準唔準)單頭個時就上到 25W. 兩個窿都插線就跌到得15W 到
你試吓冇乜電嗰陣叉睇吓

同埋買條show W數嘅叉電線都好平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞