叉電器/叉電線/尿袋集中討論區 (13)

956 回覆
4 Like 9 Dislike
雙type c有冇細過verrbatim 66882嘅選擇?
淨係用嚟叉電話同風扇,唔需要高watt數
有邊間廠做到輸出足100% 好心咪撚咁戇鳩啦
本身用緊66716
應該就係無得換頭嘅66963

其實係幫人買
條友嫌66716太大想要再細啲
唔該晒巴打先
Magic-pro係出名PC牛放煙花嗰間?
對佢印象麻麻,唔好意思
牛魔王?
放煙花個間叫 GTR
gtr
magic-pro
牛魔王

呢幾間煙花廠由高登年代聽到而家
咁牛記點都好過樓上兩間
如果講尿袋同叉機, 唔覺lor
佢本身包2年保
其他都係得1年
本住壞左拎去保養心態買
點知用左4年一d 事都無
火牛咋,GTR 邊有出尿袋
有冇10000萬尿袋可以推介
呢個得100萬
要買100個啵
有冇d再大d?唔想帶咁多個出街呀
想要隻 可以一邊差電袋 又可以無線快充既powerbank 推薦
其實係無可能 10000 出 10000,不嬲都係計額定電量,轉化率只能夠講太好賣得罪人,係市面上搵到一隻 出到8成已經好好
邊條仆街推Smartcoby Pro Slim

喺大阪是但一間Big C 買左一隻5000mah 一隻10000mah

磨沙係靚,有個細Mon 仔顯示電力係正,一開始滿心歡喜,番到香港用落完撚全唔夠電

隻 5000mah 差iPhone 15 Pro Max 31% 已經無電,10000mah 差就差得 72%,用佢條原裝USB C,仲要幾熱吓,無打機,一邊行街一邊充,最多睇陣IG

咁係正常? 用落啲電量仲廢過本身啲垃圾牌

真心唔掂喎
唔駛話我係打手,我無推任何牌子,間野係日本公司,我亦無必要踩佢

只可以講我本身用果隻10000 mah 唔算出名,用左2年,都可以差爆上年買既15 Pro Max 100%,仲要有剩

可能我唔好彩買左缺陷貨,但係咁既QC 就死得,都唔足電,得個樣靚

雖然唔貴,仲幾平吓,5000mah 果隻好似百幾蚊多少少,但而家變左電子垃圾咁濟,帶出街都無安全感,更加唔明係點解咁多人推
因為一班崇日撚見到日本牌子就鳩買
smartcoby隻30w 10000 我有,
屌米10000連線大陸小米店買嘅又有
特賣城三星99蚊10000又有隻

3隻一比, smartcoby果隻明顯最快收皮冇電, 不過係咪佢30W 令到轉換率更低就真係唔知了
0-31% = iphone pd 用9V
3.7V/9V x 5000= 2055
如果係我 我會買v記 最新隻10000 20w 夠平 的料對得住個價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞